Orijinalinde yalnız onla oluyor galiba.
Filmde hatırladığım kadarıyla Nazım'la (yaşlı olanla) oluyor, düğün günü Tarık (genç olan) Nazım'ı vuruyor. Sonra Nehir, Tarık'ı bulup onu vuruyor.
Orijinalinde yalnız onla oluyor galiba.
Utanacaksa hiç girmeyecekti abla bu işlere.![]()
Oda doğru gösterecekti yüzünü bakalım ne olacak yeni sezonda
İlk fragman güzeldi, sırlar açıklanıyor dan dan dan falan güzeldi yani.Anladığım kadarıyla dizi tek sezon planlanmış, çünkü “bu sezon tüm sırlar açığa çıkıyor” denmiş. Sumru ablayı görmek isterdim. Yolu açık olsun.
Film uyarlaması olduğu için uzatmamaları iyi olmuş.Bende öyle düşünüyorum, Öğretmen gibi tek sezonluk bir iş büyük ihtimalle.
Dizinin ilk tanıtımlarında da yoktu Sumru pek. Ama bundan sonra ki tanıtımlarda olmalı, dizide onun da önemli payı var.
Film uyarlaması olduğu için uzatmamaları iyi olmuş.
İlk fragman alakasızSevdim bu tweeti.2. tanıtımda Burak Yörük var tabii ki iyi olacak.
İlk fragman alakasız![]()
Bence sanırım öbür fragman tepki topladı neyse bu daha iyi olmuş.İlk tanıtımda Burağı göremeyince sinirlenmiştim, ama bu tanıtım daha güzel olmuş.Burak harikasın.
Ayrıca, fragmanlar niye aynı gün geldi ki..![]()
Valla her şeyi başlatan sensin ben durduk yere çıkışmam kimseye. Fikrimi mantıksız buluyorsan diss atar geçersin olur biter. Mesajlarımı sana beğendirmek zorunda değilim.Bende sadece senle düşünce alışverişi yapayım istedim hep aynı düşüncede olmak zorunda değiliz böyle tersleyeceğini bilseydim alıntılamazdım..
Valla her şeyi başlatan sensin ben durduk yere çıkışmam kimseye. Fikrimi mantıksız buluyorsan diss atar geçersin olur biter. Mesajlarımı sana beğendirmek zorunda değilim.