Baraj - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanları | FOX

Orijinalinde yalnız onla oluyor galiba.

Filmde hatırladığım kadarıyla Nazım'la (yaşlı olanla) oluyor, düğün günü Tarık (genç olan) Nazım'ı vuruyor. Sonra Nehir, Tarık'ı bulup onu vuruyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İlk fragman güzeldi, sırlar açıklanıyor dan dan dan falan güzeldi yani. :A Anladığım kadarıyla dizi tek sezon planlanmış, çünkü “bu sezon tüm sırlar açığa çıkıyor” denmiş. Sumru ablayı görmek isterdim. Yolu açık olsun.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İlk fragman güzeldi, sırlar açıklanıyor dan dan dan falan güzeldi yani. :A Anladığım kadarıyla dizi tek sezon planlanmış, çünkü “bu sezon tüm sırlar açığa çıkıyor” denmiş. Sumru ablayı görmek isterdim. Yolu açık olsun.

Bende öyle düşünüyorum, Öğretmen gibi tek sezonluk bir iş büyük ihtimalle.

Dizinin ilk tanıtımlarında da yoktu Sumru pek. Ama bundan sonra ki tanıtımlarda olmalı, dizide onun da önemli payı var.

• Beğendim
Reactions: alperuz
Bende sadece senle düşünce alışverişi yapayım istedim hep aynı düşüncede olmak zorunda değiliz böyle tersleyeceğini bilseydim alıntılamazdım..
Valla her şeyi başlatan sensin ben durduk yere çıkışmam kimseye. Fikrimi mantıksız buluyorsan diss atar geçersin olur biter. Mesajlarımı sana beğendirmek zorunda değilim.

Valla her şeyi başlatan sensin ben durduk yere çıkışmam kimseye. Fikrimi mantıksız buluyorsan diss atar geçersin olur biter. Mesajlarımı sana beğendirmek zorunda değilim.

Ben birşey başlatmadım aynı düşüncede değiliz o kadar bu kadar sinirlenmene gerek varmı acaba?ayrıca ben bana beğendirmek zorundasın dedim mi?