Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış.Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
![]()
Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış.Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
![]()
Aaa olur mu öyle şey estağfurullah.Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın![]()
Hey maşallah, Aykut hocam uçmuş.
Sonuç olarak elbette dostluk kazanmış, ikinizi de tebrik ediyorum güzel insanlar.@xdragxx @Tolstoyevski
Yalnız Emma Stone hakkında sarfedilen sözler hoşuma gitmedi, kırmızı çizgimdir...
@Aserat eline ve emeğine sağlık, yine eğlenceli bir bölüm olmuş.![]()
Yine gayet güzel bir bölüm olmuş.![]()
Teşekkürler.Yine güzel bir bölüm olmuş @Aserat eline sağlık bu bölüm yüksek puanlar gelmiş.
@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış.Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
![]()
Okumaya fırsatı olmamıştır. Boş geçmemek için beğenisini peşin verdi bence