Az daha bilemeyecekti ne kıyağı.
Az daha bilemeyecekti ne kıyağı.
20 puan almış, daha ne olsunAz daha bilemeyecekti ne kıyağı.
En çok o soruda ecel terleri döktüm hafızama güvenemedim ve aklıma da gelmedi kutlama konusundaki yaşı 😱
Yuh ama sonuçta bilmişsinEn çok o soruda ecel terleri döktüm hafızama güvenemedim ve aklıma da gelmedi kutlama konusundaki yaşı 😱
Ronaldo da @xdragxx için kıyaktı gayet adaletli.20 puan almış, daha ne olsun
Hayır tam yaşını bilemedim konuyu açmama rağmen hafızam sağ olsunYuh ama sonuçta bilmişsin
Yarışmacı kim? Sunucu kim?Hayır tam yaşını bilemedim konuyu açmama rağmen hafızam sağ olsun
Bizi yarışmacı olarak dahil ederken bunları da biliyordu tabi, enerjiyi yarışma esnasında kullanmışız baya boş yapmıştım zira @AseratYarışmacı kim? Sunucu kim?
Ekli dosyayı görüntüle 90894
Olabilir ama biraz daha katkı fena olmaz.Bizi yarışmacı olarak dahil ederken bunları da biliyordu tabi, enerjiyi yarışma esnasında kullanmışız baya boş yapmıştım zira @Aserat
Bu yarışma bana lise yıllarımda 2 şık arasında önce doğruyu işaretleyip sonra silerek yanlışı işaretlememin verdiği pişmanlıkları hatırlattı o yaş ikilemleriyle ama yapacak bir şey yok keşke Nisan yerine Kasım deseydim diye son pişmanlık fayda vermiyor malum...Olabilir ama biraz daha katkı fena olmaz.
Senin biraz gayret etmen gerekirOlabilir ama biraz daha katkı fena olmaz.
@Tolstoyevski o da hedefi 12 den vurmuş. O yüzden kime kıyak geçtiğin tartışılırRonaldo da @xdragxx için kıyaktı gayet adaletli.
Okumaya fırsatım olmadı ya.Bu arada detaylıca okudum . Çok keyifli cevaplar verilmiş🤗
@xdragxx in kullandığı strateji çok iyi. Dizilerden yola çıkıp tahminlere ilerlemesi sonucu zaten harika puan almış.
@Tolstoyevski arada 0 çekmesine rağmen iyi bir puan ile bitirmiş. Şansızlığı rakibinin xdragxx olması olmuş
@Aserat senin kadar yorum yazmışım senin konunda 😱 sonra da az yorum geldi diyorsun. Bir kere konunda yazan insanlara teşekkür edip fikrini yazman gerekir. Daha sana uzunca cevap yazan Tols'un mesajına bile tepkisiz kalmışsın sonra da gelip suçu bana atıyorsun 😱
Çenesi düşük @alperuz 'u görmedim. Herhalde bu bölüm onu geçenler olunca ufak çaplı bir şok geçirmekte
Hazır burdayken okuyabilirsin aşko.Okumaya fırsatım olmadı ya.
Okuyorum şimdi bi saniye.Hazır burdayken okuyabilirsin aşko.