Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış. Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış. Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
Aaa olur mu öyle şey estağfurullah.Aşk olsunssss beni fazla hafife almışsın
Hey maşallah, Aykut hocam uçmuş.
Sonuç olarak elbette dostluk kazanmış, ikinizi de tebrik ediyorum güzel insanlar. @xdragxx @Tolstoyevski
Yalnız Emma Stone hakkında sarfedilen sözler hoşuma gitmedi, kırmızı çizgimdir...
@Aserat eline ve emeğine sağlık, yine eğlenceli bir bölüm olmuş.
Yine gayet güzel bir bölüm olmuş.
Teşekkürler.Yine güzel bir bölüm olmuş @Aserat eline sağlık bu bölüm yüksek puanlar gelmiş.
@xdragxx ve @Tolstoyevski yi tebrik ediyorum. Güzel tahminlerde bulunmuşlar, ben @Tolstoyevski alır diyordum, resmen bir sürünmediği kalmış. Hep bu mendebur @Aserat ın işleri bunlar nolacak.
Okumaya fırsatı olmamıştır. Boş geçmemek için beğenisini peşin verdi benceAkmasa da doldurur. @Bully beğeni atmış o da yorum yaparsa daha memnun olabilirim.