Umrumda değil diss için Survivor izleyip taraf olmamSurvivor konusuna uğrmayan / Survivor konusuna uğrayan
Umrumda değil diss için Survivor izleyip taraf olmamSurvivor konusuna uğrmayan / Survivor konusuna uğrayan
Hatalara tahamülüm yokBu nasıl patronluk bu nasıl kapitalizm Üstüne para alacakmış kanalın müstakbel genel müdüründen bir de 😱 @Sherlock
Gerekirse davayı Kim Wexler'e götürürüm o çözer işi, problem değil. Sonuçların ilk sayfasında yer alıyorum nasılsa, delil gibi delilHatalara tahamülüm yok
Barajı bile geçmedinGerekirse davayı Kim Wexler'e götürürüm o çözer işi, problem değil. Sonuçların ilk sayfasında yer alıyorum nasılsa, delil gibi delil
Şimdiden @Sherlock u alfabetik de olsa geçmişim ama geç gelmeme rağmen üstelik, yaşasın hainlik kültürü yaşasın arkadan bıçaklamaBarajı bile geçmedin
Ekli dosyayı görüntüle 90879
Sen zirveni kaybettin yarışmada. Sen ona yanŞimdiden @Sherlock u alfabetik de olsa geçmişim ama geç gelmeme rağmen üstelik, yaşasın hainlik kültürü yaşasın arkadan bıçaklama
Bildirimlere tek tek bakarsın sonra
Ya normalde direk konuyu açıp ordan analizle belirten biriydim ama şimdi 16 yarışmacı olunca hit için acunculuk yapıyorum
Ben de açıktım@Dosi
Sonuçlara gelirsek, büyük oranda beklediğim ölçüde geldi ve şaşırdığım kimse olmadı. Survivor konusu bu yarışmanın kaderini adeta tek başına etkiledi, 50 bin küsür mesaj yazılmış konu haliyle kutuplaşmalar, şu yarışmacı iyi bu yarışmacı kötüler derken dissler havada uçuştu ve bize de şu ekteki mod halinde savaşı izlemek düştü:
Ayağımıza gelen fırsatı değerlendirdiksenin acunculuğunu yerim ben ondan daha iyisin sen
Donmuş simit yok mu onu ısıt iki dakikada ya da boşver sulu yemek gibisi yok.Ben de açıktım
Evet, sıra geldi forumun en duygusal temiz kalpli üyesi @Angelica 'ya
Kendisi Survivor nedeniyle hem baya diss yedi hem de bata diss attı
@Angelica 107 disse sahip. Çok az farkla @The_Erinch 'i geçti ama @Bully 'i geçemedi.
Ispanaklı yaparım birşeylerDonmuş simit yok mu onu ısıt iki dakikada ya da boşver sulu yemek gibisi yok.
Bir yandan Hekimoğlu'nun fragmanı, bir yandan diss sayısı... Bekle bekle bitmiyor.
Evet abla bugün çıkıyor.Bugünmüydü oda
2021'de Survivorsuz nekadar almışsın anlayacağızSurvivor olmasa bu kadar dissim olmazdı benim
Umrumda değil diss için Survivor izleyip taraf olmam
2021'de Survivorsuz nekadar almışsın anlayacağız