Veee ayrıca program sunucusu beni kandırdııııııııı 😡 😡 Diss sayımı öğrenince iyi bir diss sayısı olduğunu ima etti şimdi de sondan ikinci diye gülüyor pessss
Ben de direkt konu açıldığında göreceğimi sanıyordum. Neyse beklemeye devam.Ya normalde direk konuyu açıp ordan analizle belirten biriydim ama şimdi 16 yarışmacı olunca hit için acunculuk yapıyorum
Şimdi yeni yarışmacımız @Bully 'nin zamanı. Kendisi yine Survivor nedeniyle iyi diss kapan biri oldu. Tam 179 diss sayısı ile @The_Erinch 'i geçtiği garantilendi. Bakalım yeni üyelerde zirveye yerleşecek mi bunun sonucunda tüm sonuçlar belli olunca belli olacak
Şimdi yeni yarışmacımız @Bully 'nin zamanı. Kendisi yine Survivor nedeniyle iyi diss kapan biri oldu. Tam 179 diss sayısı ile @The_Erinch 'i geçtiği garantilendi. Bakalım yeni üyelerde zirveye yerleşecek mi bunun sonucunda tüm sonuçlar belli olunca belli olacak
Haha ama kemik kadrodaki @Turkuazz ve @MEnes i bilmiyoruz ama onu da geçmiş olabilirsin. Sence az mı? Biz 1 senede okadar toplamadık ilkin. Sen bir kaç ayda topladınVeee ayrıca program sunucusu beni kandırdııııııııı 😡 😡 Diss sayımı öğrenince iyi bir diss sayısı olduğunu ima etti şimdi de sondan ikinci diye gülüyor pessss
@The_Erinch çok damar basmış demek kiKim attı acaba bu kadar diss'i?
Artık bas çünkü tüm anlamıyla yarışa girdin an itibari ileİstesem bu 57 257 de olabilirdi de pek insanların damarına basmıyorumssssssss
Allah bereket versin.Şimdi yeni yarışmacımız @Bully 'nin zamanı. Kendisi yine Survivor nedeniyle iyi diss kapan biri oldu. Tam 179 diss sayısı ile @The_Erinch 'i geçtiği garantilendi. Bakalım yeni üyelerde zirveye yerleşecek mi bunun sonucunda tüm sonuçlar belli olunca belli olacak
Sana oyüzden yarın gelmene gerek yok dedim işinden ettikBen de direkt konu açıldığında göreceğimi sanıyordum. Neyse beklemeye devam.
Çok evet aynen @Bully pek yoktu, ona rağmen fazla bir rakam179 mu? 😱
Atmışlar...Admine de diss atmazsın. @Bully
Tamamen aktif olsam zirve bendeydi. Hızlıydık bir zamanlar.Çok evet aynen @Bully pek yoktu, ona rağmen fazla bir rakam
Yılbaşına kadar çabala, en azından ilk 3te olTamamen aktif olsam zirve bendeydi. Hızlıydık bir zamanlar.
Bir sonraki tur için iddialı değilim.
Evet, sıra geldi forumun en duygusal temiz kalpli üyesi @Angelica 'ya
Kendisi Survivor nedeniyle hem baya diss yedi hem de bata diss attı
@Angelica 107 disse sahip. Çok az farkla @The_Erinch 'i geçti ama @Bully 'i geçemedi.