Senin Diss sayın maalesef ilk olmamak için fazla bir orandaİlk ben olsam...![]()
Senin Diss sayın maalesef ilk olmamak için fazla bir oranda![]()
Hoşgeldin canım
Dertleri salla gitsin
Ya üçünüz hiç aynı anda gelmiyorsunuz
İyi ozaman senin sonucu yarına erteliyeyimO zaman ben şimdi gideyim, bir kaç saat sonra geleyim.![]()
İyi ozaman senin sonucu yarına erteliyeyim![]()
Bildirim geldiği anda konudayım.![]()
Aha da geldiForumun en çok diss seveni, diss yerken Kanı fokur fokur kaynayan üyesi @MEnes zorunluluklar nedeniyle diss sayısını ulaştıramadı ama kemik kadroda @Turkuazz 'dan fazla diss sayısı olduğu için ve biz diğerlerinden dah az diss aldığı garanti olduğu için sadece sıralamasını paylaşabiliyoruz . Sondan ikinci.
Kendisi Ocak ayında 1 senelik diss sayısı 26 idi. Bu rakamı ikiye katladığını düşüyorum@Sherlock @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica
Forumun en çok diss seveni, diss yerken Kanı fokur fokur kaynayan üyesi @MEnes zorunluluklar nedeniyle diss sayısını ulaştıramadı ama kemik kadroda @Turkuazz 'dan fazla diss sayısı olduğu için ve biz diğerlerinden dah az diss aldığı garanti olduğu için sadece sıralamasını paylaşabiliyoruz . Sondan ikinci.
Kendisi Ocak ayında 1 senelik diss sayısı 26 idi. Bu rakamı ikiye katladığını düşüyorum@Sherlock @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica
Yapacak bir şey yok. Giremedi forumaÖğrenseydik sayısını iyi olurdu.![]()
Evet, şimdi yeni yarışmacılarımızdan @Gerekli24 'ün diss sayısına geçme zamanı. Kendisinin hiç bir şekilde iddiası olmamasına rağmen katılmak istedi.
Diss sayısı 9
Bundan sonra iyice çalışıp 2021 yılında sonuncu olmamasını umuyoruz@Angelica
Ama seviniyordu sen attıkça. O konuda için rahat olsunHepsini benmi atmışım abuu
Yapacak bir şey yok. Giremedi foruma![]()
Ya aslında evet, çoğu o nedenle fırladı ama başka şekilde çok diss alanda varSurvivor konusuna uğrmayan / Survivor konusuna uğrayan
![]()
Bayram nedeniyle köyüne gitti. Yazdan sonra o da aktif olur 😊Evet, kendisini pek göremiyoruz...![]()
Survivor konusunun hakkını ödeyemem.Ya aslında evet, çoğu o nedenle fırladı ama başka şekilde çok diss alanda var![]()