Senin Diss sayın maalesef ilk olmamak için fazla bir orandaİlk ben olsam...
Senin Diss sayın maalesef ilk olmamak için fazla bir oranda
Hoşgeldin canım
Dertleri salla gitsin
Ya üçünüz hiç aynı anda gelmiyorsunuz
İyi ozaman senin sonucu yarına erteliyeyimO zaman ben şimdi gideyim, bir kaç saat sonra geleyim.
İyi ozaman senin sonucu yarına erteliyeyim
Bildirim geldiği anda konudayım.
Aha da geldiForumun en çok diss seveni, diss yerken Kanı fokur fokur kaynayan üyesi @MEnes zorunluluklar nedeniyle diss sayısını ulaştıramadı ama kemik kadroda @Turkuazz 'dan fazla diss sayısı olduğu için ve biz diğerlerinden dah az diss aldığı garanti olduğu için sadece sıralamasını paylaşabiliyoruz . Sondan ikinci.
Kendisi Ocak ayında 1 senelik diss sayısı 26 idi. Bu rakamı ikiye katladığını düşüyorum @Sherlock @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica
Forumun en çok diss seveni, diss yerken Kanı fokur fokur kaynayan üyesi @MEnes zorunluluklar nedeniyle diss sayısını ulaştıramadı ama kemik kadroda @Turkuazz 'dan fazla diss sayısı olduğu için ve biz diğerlerinden dah az diss aldığı garanti olduğu için sadece sıralamasını paylaşabiliyoruz . Sondan ikinci.
Kendisi Ocak ayında 1 senelik diss sayısı 26 idi. Bu rakamı ikiye katladığını düşüyorum @Sherlock @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica
Yapacak bir şey yok. Giremedi forumaÖğrenseydik sayısını iyi olurdu.
Evet, şimdi yeni yarışmacılarımızdan @Gerekli24 'ün diss sayısına geçme zamanı. Kendisinin hiç bir şekilde iddiası olmamasına rağmen katılmak istedi.
Diss sayısı 9
Bundan sonra iyice çalışıp 2021 yılında sonuncu olmamasını umuyoruz @Angelica
Ama seviniyordu sen attıkça. O konuda için rahat olsunHepsini benmi atmışım abuu
Yapacak bir şey yok. Giremedi foruma
Ya aslında evet, çoğu o nedenle fırladı ama başka şekilde çok diss alanda varSurvivor konusuna uğrmayan / Survivor konusuna uğrayan
Bayram nedeniyle köyüne gitti. Yazdan sonra o da aktif olur 😊Evet, kendisini pek göremiyoruz...
Survivor konusunun hakkını ödeyemem. Ama ondan sonrada açtığım konularda yazdığım mesajlar nedeniyle baya bir diss aldım.Ya aslında evet, çoğu o nedenle fırladı ama başka şekilde çok diss alanda var