- Reaksiyon puanı
- 114,223
- Puanı
- 1,060
Survivor bazıları için dezavantaj, bazıları ise oraya takılmamasına rağmen çok diss aldısurvivorda bayağı aldı o beni geçer diye düşünüyorum
Survivor bazıları için dezavantaj, bazıları ise oraya takılmamasına rağmen çok diss aldısurvivorda bayağı aldı o beni geçer diye düşünüyorum
Survivor bazıları için dezavantaj, bazıları ise oraya takılmamasına rağmen çok diss aldı
MS'de elendiğinde aynen öyle yapınca bende bir konuma etiketleyip orda bana seri diss atmasını sağlamıştım ama Survivor'da almadım ondanAynen oldu hele bir kere @eskici otomatiğe bağlamıştı
survivorda bayağı aldı o beni geçer diye düşünüyorum
Kesinlikle şaşıracak birileri ama sen mi bilemiyorum. İlk sıralarda olacağın kesin ama birincimisin bakacağız 🤐İkimiz arasında çekişmeli olur diye düşünüyorum, ama sürpriz birisi de olabilir.
MS'de elendiğinde aynen öyle yapınca bende bir konuma etiketleyip orda bana seri diss atmasını sağlamıştım ama Survivor'da almadım ondan
Ogün pek yorum yazdığım bir gün değildi
İkimiz arasında çekişmeli olur diye düşünüyorum, ama sürpriz birisi de olabilir.
Aynen oldu hele bir kere @eskici otomatiğe bağlamıştı
İkimizide geçen biri olabilir bence
Ben birinci olursam onun sayesinde olurum.
Bende öyle düşünüyorum abla.
Eski kemik kadrodan hangi yarışmacı zirvelerdeyken bukez listenin son sıralarına geriledi? Hangi yarışmacı harika bir atak yaparak zirveye yerleşti?
Ah ah Adaşının sonuçları yokMerakla bekliyoruz, şimdiden eline ve emeğine sağlık ortağım. @Dosi
Survivor sebebiyetiyle ben mi zirveye yerleştim acaba, merak ettim bak.
Ah ah Adaşının sonuçları yok
Ona ne kadar diss attığımı merak ediyorum. Baya keyfi attığım oluyordu
Aynen. Tam da ilk onunla alakalı başlayacaktımAdaşım köyde olduğu için foruma pek giremiyor, normal. Bir sonrakine katılır artık, zaten ha şimdi ha o zaman aynı kalır onun diss sayısı. @MEnes