Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm Yaz Özel - Büyük Rekabet

Merakla bekliyoruz, şimdiden eline ve emeğine sağlık ortağım. :D @Dosi

Eski kemik kadrodan hangi yarışmacı zirvelerdeyken bukez listenin son sıralarına geriledi? Hangi yarışmacı harika bir atak yaparak zirveye yerleşti?

Survivor sebebiyetiyle ben mi zirveye yerleştim acaba, merak ettim bak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Merakla bekliyoruz, şimdiden eline ve emeğine sağlık ortağım. :D @Dosi

Survivor sebebiyetiyle ben mi zirveye yerleştim acaba, merak ettim bak. :A
Ah ah Adaşının sonuçları yok :T
Ona ne kadar diss attığımı merak ediyorum. Baya keyfi attığım oluyordu :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Adaşım köyde olduğu için foruma pek giremiyor, normal. :A Bir sonrakine katılır artık, zaten ha şimdi ha o zaman aynı kalır onun diss sayısı. :A @MEnes
Aynen. Tam da ilk onunla alakalı başlayacaktım :A
Yada dur @Turkuazz 'la başlayayım. Kendisi yeni diss sayıları ile bile @MEnes 'e yetişmedi :A

Utku beye haber saldım ama gelmedi daha :T:

Evet artık başlıyorum. Şimdi tek tek açıklayacağım ve hepsi bitince detaylı analiz ile konuya eklerim :Z
Kemik kadro ile başlıyorum. 9. Bölümde 10 diss sayısına sahip olan @Turkuazz 7 ayda toplam 11 diss toplayarak sonuncu oldu.
@Turkuazz +11 (21)

Evet artık başlıyorum. Şimdi tek tek açıklayacağım ve hepsi bitince detaylı analiz ile konuya eklerim :Z
Kemik kadro ile başlıyorum. 9. Bölümde 10 diss sayısına sahip olan @Turkuazz 7 ayda toplam 11 diss toplayarak sonuncu oldu.
@Turkuazz +11 (21)

7 ayda 11 diss mi? 😱

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
@Turkuazz +11 (21)

Forumda yokla var arası 11 taneyi kimden almış bir tane ben attım da :A @Turkuazz

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi