NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Evett bugün sezon finalinide yaptım valla harika bölümdü Enderle Şahikayı izlemek muhteşemdi yaa:D
@alperuz @Emre Ozansoy @Dosi Enderden de betermiş bu Şahika abuu Enderi bile korkuttu valla :A
İşte tam başladığım yere gelmişsin, hele Yıldız'ın doğum yaptığı bölüm tam bir sinema tadı. Başka dizilerde 5-10 bölümde olcak olayları tek bölüme sığdırmışlar Sonrasında da hiç bir bölümde tek saniyede bile sıkılmadım. Sakız gibi uzatma yok. Olaylar çok çabuk gelişiyor hep :Z

İşte tam başladığım yere gelmişsin, hele Yıldız'ın doğum yaptığı bölüm tam bir sinema tadı. Başka dizilerde 5-10 bölümde olcak olayları tek bölüme sığdırmışlar Sonrasında da hiç bir bölümde tek saniyede bile sıkılmadım. Sakız gibi uzatma yok. Olaylar çok çabuk gelişiyor hep :Z
Benim bu dizide en sevdiğim şey. Hiçbir olay gereksiz uzamıyor, tam zamanında çözülüyor. :Z

• Harika
Reactions: Angelica and Dosi

Bugün 52.bölüme geldim Halitcan doğduuu :A valla bende sıkılmadan izliyorum sadece Erimli sahneleri sardırıyorum

• Güldürdün
Reactions: Dosi
55.Bölüme geldim harika ilerliyor Yıldız favorim oldu valla koparıyor beni gülmeye ihtiyacım vardı tü kafamı dağıttı Yıldızcım :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx