- Reaksiyon puanı
- 114,255
- Puanı
- 1,060
Tamam işte şimdi aldın gönlümü moralim düzeldiTepsi de önemli detay cidden. Aman senin yaptığın tarzı da biliyorum onun da tadı güzel öyle devam et
Tamam işte şimdi aldın gönlümü moralim düzeldiTepsi de önemli detay cidden. Aman senin yaptığın tarzı da biliyorum onun da tadı güzel öyle devam et
İyi ki bi paylaştım. Onlarca mesaj yazıldıBir yemek konusunda tartışmadığımız kalmıştı.
İyi ki bi paylaştım. Onlarca mesaj yazıldı
174. Mesajda paylaşmıştım baya konuşmuşuzÇiğ köfte, Türk halkının sevdasıdır Dosi hanım... Kırmızı çizgisidir... Bu arada ben çok sevmem.
Ellerine sağlık.Çok güzel görünüyor.Tadı da enfestir.Kıvırcık ve lavaşda olsa yanında bir de nar ekşisi ve acı sos değme keyfine.Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @The_Erinch @Angelica @MasacRE
Onlar kilo değil ortağım,Türk kası..
Mesajı yazdığın iyi oldu.Şimdi ben de kontrol ettim.Yeni eklenmiş görünüyor.Ana Sayfa'da "çevrimiçi yöneticiler" kısmı var mıydı? Yeni mi eklendi? Dikkatimi çekti şimdi.
vardı.. ama hep Ozanı görmeye alışkınım biranda enesi gördünce bende biran yeni sandım.Ana Sayfa'da "çevrimiçi yöneticiler" kısmı var mıydı? Yeni mi eklendi? Dikkatimi çekti şimdi.
vardı.. ama hep Ozanı görmeye alışkınım biranda enesi gördünce bende biran yeni sandım.
Hocam aslen nerelisin?Az çiğ köfte yapmadım dediğimi ciddiye al
2 porsiyon için 2 çay bardağı bulgur, 2 yemek kaşığı salça, yarım adet soğan yeterli. En sonunda yoğurmaya yakın yarım çay bardağı zeytinyağı dökersin.
Önce salça, soğan ve baharatları (dilediğin kadar) elinle yoğur sonra yavaş yavaş bulgurları karışıma ekle.
Böyle biraz yoğur sonrasında kıvama gelsin diye yarım çay bardağı su dök su yerine şalgam da dökebilirsin ben öyle yapıyorum. Böyle 10-15 dakika yoğurduktan sonra zaten kıvama gelir zeytinyağını da güzelce yedir ve çiğ köfte hazır
Ana Sayfa'da "çevrimiçi yöneticiler" kısmı var mıydı? Yeni mi eklendi? Dikkatimi çekti şimdi.
İsmail'in çiğ köfteyle ne alakası var?Aynen, kendi yaptığını istediğin gibi yapabiliyorsun. Az acılı, çok acılı. Az isotlu, çok isotlu v.s
Sen de mi Suat Usta'nın videolarını seyrediyorsun?Eleştiriye açık değilsin demek üzücü
Herşeyin bir ilki vardır.Bir yemek konusunda tartışmadığımız kalmıştı.
Şimdi fark ettim. Önceden yönetim ekibi kısmında sadece admin ve co-adminler vardı, ama şimdi süper moderatörleri de eklemişler oraya, o yüzden gözüküyor.vardı.. ama hep Ozanı görmeye alışkınım biranda enesi gördünce bende biran yeni sandım.
Al sana kaos konusu: