Sen bunu komiklik emojisi mi sanıyorsunİtiraf edemiyorum demeyelim de laf anlatmaktan bıktım diyelimHaklısın demeyelim de laf anlatmaktan bıktım diyelim. Ve komik değil.
Sen bunu komiklik emojisi mi sanıyorsunİtiraf edemiyorum demeyelim de laf anlatmaktan bıktım diyelimHaklısın demeyelim de laf anlatmaktan bıktım diyelim. Ve komik değil.
Fragmanı izleyince ben. @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 89962
Şunu da yazmıştım gözümden kaçmış herhalde.
Fragmanı nasıl buldun hiçbir yerde bir şey yazmamışsın.
Fragmanı nasıl buldun hiçbir yerde bir şey yazmamışsın.
Buyur canım. Anca izleme fırsatım oldu.Tanıtımı beğendim, izlemeyi düşünüyorum. İlk bölüm fragmanı gelsin.
Twitter'da Elma'ya kudurmaktan fırsat kalmadı herhalde.Buyur canım. Anca izleme fırsatım oldu.
Ne sandın.Twitter'da Elma'ya kudurmaktan fırsat kalmadı herhalde.
Yaaa beni çok mu seviyorsun sen şapşik.
Elma'yı sevmesen iyi çocuksun da huyun kötü.Yaaa beni çok mu seviyorsun sen şapşik.
Entrika seviyoruz diyelim.Elma'yı sevmesen iyi çocuksun da huyun kötü.
Forumun elem deposu mu. 😱 İlk defa duydum daha önce böyle yorumlarına hiç denk gelmedim de bu arkadaşın.Tamamdır forumun elem deposu da bu yorumu yaptığına göre kesin tutuyor hayırlı uğurlu olsun. @Özgür
Fazla aktif olmadığın içindir. Neyse Buğra da fragmanı sevmemiş bu ikisi sevmediyse dizi kesin tutar.Forumun elem deposu mu. 😱 İlk defa duydum daha önce böyle yorumlarına hiç denk gelmedim de bu arkadaşın.
Sen izliyorsan tutmama ihtimali yüksek, sen final yapınca izle uğursuz.Tamamdır forumun elem deposu da bu yorumu yaptığına göre kesin tutuyor hayırlı uğurlu olsun. @Özgür
Sen izliyorsan tutmama ihtimali yüksek, sen final yapınca izle uğursuz.
İzlediğin diziye nasıl uğursuzluk getirmem diye düşünürken sen.
Sezon başında 1-2 tökezleme oldu ama aradan önce geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden 4 tanesini izliyordum yani uğursuz bir şey göremiyorum çatla.İzlediğin diziye nasıl uğursuzluk getirmem diye düşünürken sen.