Canan'ı aşağılıyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor benim suçum değil.Ben Cananda estetik mi var dedim??? Diğer kadının estetiksiz oldugunu ne kadar doğal oldugunu söyledim
Canan'ı aşağılıyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor benim suçum değil.Ben Cananda estetik mi var dedim??? Diğer kadının estetiksiz oldugunu ne kadar doğal oldugunu söyledim
Yok bee. Orjinalindeki Ayşenil'in kopyası gibi.Orijinalinde oynayanı ona benzettim ben. Bence tam olurdu.
Hepsi olmasa da bir kısmı benziyorÜşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Hayır öbür kadını övüyorumCanan'ı aşağılıyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor benim suçum değil.
Yok bee. Orjinalindeki Ayşenil'in kopyası gibi.
O kadın orijinal dizide menajerlerden yani başrollerden olmasına rağmen çok geri planda. Bizde daha öne çıkacak şekilde yazılır herhalde.Yok bee. Orjinalindeki Ayşenil'in kopyası gibi.
En sondaki çocuk Serkan Çayoğlu’nu andırıyor.Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Kadro güzel ya, ünlü konuklarımız da çok güzel.Kadronun sıcaklığı şimdiden geçti umarım uzun ömürlü olur da doya doya keyfini çıkarırız.
Tahtaya vur tahtaya.Kadro güzel ya, ünlü konuklarımız da çok güzel.
Denizcan ne karakterinde?Fatih Artman'ın karakterinin asistanı. Bu fragmanda ajans çalışanları var o yüzden Denizcan'ın olmaması normal.
Canan Ergüder'in karakteriyle iş yapan bir oyuncu. İlk dizisi tuttuktan sonra büyük başarıya kavuşmuş diyordu basın bülteninde. Ahsen'le de partner olacak. Neyse ilk bölüm fragmanında görünür Tuba Büyüküstün'le birlikte.Denizcan ne karakterinde?
Bayram sonrası başlayacak galiba, Temmuz ayında 2 teaser normal değil çünkü.
Yok o kadar erken olmaz. Ama Ağustos'un 2. haftası kesin diyorum.Bayram sonrası başlayacak galiba, Temmuz ayında 2 teaser normal değil çünkü.
Bayram sonrası başlayacak galiba, Temmuz ayında 2 teaser normal değil çünkü.