Bayram sonrası 2.hafta oluyor zaten.Yok o kadar erken olmaz. Ama Ağustos'un 2. haftası kesin diyorum.
Bayram sonrası 2.hafta oluyor zaten.Yok o kadar erken olmaz. Ama Ağustos'un 2. haftası kesin diyorum.
3 Ağustos'ta bayram bitiyor sonrası ilk hafta. 10 Ağustos'tan sonrası 2.Bayram sonrası 2.hafta oluyor zaten.
Ondan sonraki hafta işte onu diyorum ya.3 Ağustos'ta bayram bitiyor sonrası ilk hafta. 10 Ağustos'tan sonrası 2.
Bu tanıtım beni hiç heyecanlandırmadı. Dicle karakteri başrolmüş gibi ona özel tanıtım yapılmış. Barış ve Canan’a yapılacak tanıtımı bekliyorum.
O da başrol zaten. Hikaye onun taşradan kalkıp İstanbul'daki ajansa gelmesiyle başlıyor yani gayet normal.Bu tanıtım beni hiç heyecanlandırmadı. Dicle karakteri başrolmüş gibi ona özel tanıtım yapılmış. Barış ve Canan’a yapılacak tanıtımı bekliyorum.
O zaman Denizcan’ın karakteri komple değişmişler.Yeni fragman da çok güzel gittikçe sabırsızlanıyorum. Oyuncuların sesini de duyduk sonunda.
Bu fragman biraz DicBar shipleyenler için olmuş klasik çarpışarak tanışma falan da var. Matthias'ın oğlunu da kız yapmışlar. @Özgür @mesmeso61
Televizyonda denk geldim bu tanıtım da mükemmel.
Sadece oğul meselesi değişmiş yoksa orijinalinde de oyuncuydu. Ha ama bizde yaz dizisi tarzında olacak aşkları.O zaman Denizcan’ın karakteri komple değişmişler.
Abi bunlar ne yapmışlar? Mathias'ın oğlunu kıza çevirmek ne demek? İlla bir işi düzgün yapamayacaklar mı ya? Ya tamam anladık orjinal senaryodaki ilişkiyi yapamazsınız da bu kadar da olmaz ya.
Öyle olsa başroldeki kız Matthias'ın kızı olmayacaktı ve senaryo bundan daha çok değişecekti. Bu karakterin onun oğlu olup olmaması büyük bir fark yaratmaz bence.Abi bunlar ne yapmışlar? Mathias'ın oğlunu kıza çevirmek ne demek? İlla bir işi düzgün yapamayacaklar mı ya? Ya tamam anladık orjinal senaryodaki ilişkiyi yapamazsınız da bu kadar da olmaz ya.
Tamam illa aşk koymak zorundalar da niye Mathias'ın oğlu kız oluyor? Bakalım Andrea'nın aşk hayatı nasıl olacak.Öyle olsa başroldeki kız Matthias'ın kızı olmayacaktı ve senaryo bundan daha çok değişecekti. Bu karakterin onun oğlu olup olmaması büyük bir fark yaratmaz bence.
Burada hikaye daha iyi görünüyor sanki. Kızı başarılı ve başrol kız da onun gibi olup babasının gözüne girmek istiyor daha altı dolu gibi görünüyor.Tamam illa aşk koymak zorundalar da niye Mathias'ın oğlu kız oluyor? Bakalım Andrea'nın aşk hayatı nasıl olacak.
11 veya 18 Ağustos Salı diyorum.
Salı olsun da önemli değil. Ama 18'i olmaz fragman, afiş, ilk bölüm vs. her şey hazır.11 veya 18 Ağustos Salı diyorum.