Hı kesin öyledir.Sezon başında 1-2 tökezleme oldu ama aradan önce geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden 4 tanesini izliyordum yani uğursuz bir şey göremiyorum çatla.
Hı kesin öyledir.Sezon başında 1-2 tökezleme oldu ama aradan önce geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden 4 tanesini izliyordum yani uğursuz bir şey göremiyorum çatla.
@Aserat koş.
Çok iyi bir fragman olmuş şimdi daha da heyecanlandım hemen orijinaline devam etmeliyim.
Çok güzel olmuş artık ön yargılarım da yok oldu umarım büyük bir kitle böyle düşünür.
Konuya YouTube linkini ekledim, bilgin olsun. @Emre Ozansoy
Tanıtım çok farklı çok güzel daha heyecanlandım şimdi...
Yılın dizisi yılın en kaliteli dizisi yılın en AB dizisi @Aserat kesin izler
Star TV'nin yayınlandığı basın bültenin de bunlar yazıyor. Konuya da ekledim...
İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz.
bakalım nasıl bi dizi olacak
Tanıtım gayet güzel duruyor, gününe göre bakılır
Benim dikkatimi BKM Mutfak altyapıdan ayrılan kız çekti.
Salı günü birinci olacağını hiç zannetmiyorum ama dizi her gün izlenir.
Tanıtımı çok hoş olmuş çok beğendim yaa bir an önce izlemek istiyorum
Bu dizi izlenir.
İzlemeyeceğim keisnleşti gibi Şu yangınlı diziyi bekliyorum. Dönem işi olursa güzel olcak gibi ve izlerim
Tutmaz.
Tanıtımı beğendim, izlemeyi düşünüyorum. İlk bölüm fragmanı gelsin.
Ayşenil Şamlıoğlu ve Canan Ergüder olağan üstü görünüyor. Çok havalılar.
En çok bu iki kişiyi merak ettim.
Çoğu gayet iyi benziyor.Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Niye benden alıntı yaparak yazmadın.Bayağı benziyorlar
Zorunda mıyım bak görmüşsünNiye benden alıntı yaparak yazmadın.
Ben senden yapmıştım sonuçta nezaketen de olsa yapabilirsin.Zorunda mıyım bak görmüşsün
Andrea, Arlette, Camille ve Sofia tip olarak çok benziyorlar. Mathias dediğim gibi Uğur Çavuşoğlu cuk otururdu. Benim merak ettiğim Noemie, Samuel, Catharine, Helene ve Samuel kim olacak. Hatırladığım kadarıyla onları kimin canlandıracağı açıklanmadı.Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Noemie 6. resimdeki kız oynayacak işte Aramızda Kalsın'daki Arife. Matthias'ın eşi de bu kadn olacak galiba orijinalinde sarışındı.Andrea, Arlette, Camille ve Sofia tip olarak çok benziyorlar. Mathias dediğim gibi Uğur Çavuşoğlu cuk otururdu. Benim merak ettiğim Noemie, Samuel, Catharine, Helene ve Samuel kim olacak. Hatırladığım kadarıyla onları kimin canlandıracağı açıklanmadı.
Uyarlamalarda tipe hiç dikkat etmem, hatta farklı gözükmesini daha çok severim. Ama kast güzel.Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Bence estetiksiz kadınla Canan'ı bir tutma bileÜşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Üşenmedim orijinal kadroyla bizimkiler ne kadar benziyor diye şunları yaptım siz de bakın bakalım.
Öyle olacak. Ben Canan Ergüder'i lezbiyen olarak görmek istemiyorum.Orijinalinde Canan Ergüder'in oynadığı karakter lezbiyenmiş sansür is coming
Kıskançlıkta Çiğdem'i geçtin be Canan Ergüder'de estetik namına ne var. 😱Bence estetiksiz kadınla Canan'ı bir tutma bile
Kadronun sıcaklığı şimdiden geçti umarım uzun ömürlü olur da doya doya keyfini çıkarırız.Uyarlamalarda tipe hiç dikkat etmem, hatta farklı gözükmesini daha çok severim. Ama kast güzel.
Orijinalinde Canan Ergüder'in oynadığı karakter lezbiyenmiş sansür is coming
Olmazdı. Ayşenil Şamlıoğlu'ndan başkası bu role uymaz.Ayşenil Şamlıoğlu yerine Işıl Yücesoy olsa nasıl olurdu acaba?
Orijinalinde oynayanı ona benzettim ben. Bence tam olurdu.Olmazdı. Ayşenil Şamlıoğlu'ndan başkası bu role uymaz.
Ben Cananda estetik mi var dedim??? Diğer kadının estetiksiz oldugunu ne kadar doğal oldugunu söyledimKıskançlıkta Çiğdem'i geçtin be Canan Ergüder'de estetik namına ne var. 😱
Kadronun sıcaklığı şimdiden geçti umarım uzun ömürlü olur da doya doya keyfini çıkarırız.