Netflix, Türk Dizilerini Durduruyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten yan karakterlerdir yoksa dizinin konusu ve kadrosu kaç aydır ortadaydı. Ranini Ece Yörenç'in 97'de sinema filmi olarak üzerinde çalışmaya başladığını söylemiş zamanın şartlarına göre elbet güncellenmiştir.
Haber ana senaryo öyleymiş gibi ama:X
Yan rolleri her zaman eşcinsel olan (komedi yönüyle ortaya çıkan) karakterler major TV kanallarında da da var. Ana hikaye yukarıda alıntıya aldiğim gibiyse yapılan haber propaganda yapmaktan başka bişey değil!

Haber ana senaryo öyleymiş gibi ama:X
Yan rolleri her zaman eşcinsel olan (komedi yönüyle ortaya çıkan) karakterler major TV kanallarında da da var. Ana hikaye yukarıda alıntıya aldiğim gibiyse yapılan haber propaganda yapmaktan başka bişey değil!
Var ama Kiralık Aşk'ta Koriş, Jet Sosyete'de Tony gibi karikatürize olarak. Ya da uyarlamalara gay karakterler hetero oluyor yan rol veya baş rol olması bu malum zihniyet için fark etmiyor.

Var ama Kiralık Aşk'ta Koriş, Jet Sosyete'de Tony gibi karikatürize olarak. Ya da uyarlamalara gay karakterler hetero oluyor yan rol veya baş rol olması bu malum zihniyet için fark etmiyor.
Ama varlar. Önce bu rölleri oynayabilmeleri için dizide geçen isimlerden birisi öne çıksın. Nasıl izleyince eşcinsel olunmuyorsa oynayınca da eşcinsel olunmuyordur heralde? Birkan ile Burak bu eşcinsellerin dramını oynar mı başrol olarak?? Malum zihniyetten önce oyuncular zihniyetini değişsin :X

Şu konu nasıl eşcinsel bir diziye döndü???

Hadi bunu geçtim 1997'den beridir bunu nasıl yazmiş da eşcinsel dizisi olarak dönmüş(b) @Aserat

En önemlisi kadroya bakınca kimler eşcinsel rolünü oynayacak??? Reklam kokan hareketler.
Diziyle ilgili hiçbir yerde eşcinsel dizisi diye geçmiyor ki. Haberi yapan kişi de eşcinsel çiftin sahnesinin olduğunu belirtmiş sadece. :)

Ece Yörenç bir söyleşisinde hazırda bekleyen hikayelerinin çok olduğunu söylemişti bu da onlardan biri zaten. Ama bahsedilen karakter belki sonradan eklenmiştir. Sonuçta 97’deki haliyle çıkmayacak bu senaryo sete. :D

Diziyle ilgili hiçbir yerde eşcinsel dizisi diye geçmiyor ki. Haberi yapan kişi de eşcinsel çiftin sahnesinin olduğunu belirtmiş sadece. :)

Ece Yörenç bir söyleşisinde hazırda bekleyen hikayelerinin çok olduğunu söylemişti bu da onlardan biri zaten. Ama bahsedilen karakter belki sonradan eklenmiştir. Sonuçta 97’deki haliyle çıkmayacak bu senaryo sete. :D
Haberin dili, algısı öyle değil ama onu demek istiyorum. Bu zamana kadar hangi eşcinsel rol için tatava yapıldı??? Her zaman başroller oldugu zaman tatava yapılır çünkü hikaye onun üzerinden döner. Kimse yan hikayeye bakmaz ve abartmaz.

AŞK101 ana karakter mesela (hala inanmıyorum Osman'la Sinan olayına)

Haberin dili, algısı öyle değil ama onu demek istiyorum. Bu zamana kadar hangi eşcinsel rol için tatava yapıldı??? Her zaman başroller oldugu zaman tatava yapılır çünkü hikaye onun üzerinden döner. Kimse yan hikayeye bakmaz ve abartmaz.

AŞK101 ana karakter mesela (hala inanmıyorum Osman'la Sinan olayına)
Haberin dilinde ana hikayede gay vardı da ondan iptal edildi denilmiyor ki. :A Şuan sosyal medya ve Netflix’e düzenleme gündemde olduğu için belki de bu kadar tatava yapılıyordur. Netflix daha önceki açıklamalarında her ülkenin kurallarına uygun davranırız demişti. Ama belli ki bir şeyler döndü ve bu kadar proje şuan durduruldu.

RTÜK üyesi ısrarla Aşk 101’e müdahale edildiğini söylüyor ki ben de inanmıyorum hala. Eğer doğruysa saçma sapan bir fake hesabın nasıl haberi oldu da paylaştı ve toplumda böyle olay oldu onu düşünüyorum. :D

Haberin dilinde ana hikayede gay vardı da ondan iptal edildi denilmiyor ki. :A Şuan sosyal medya ve Netflix’e düzenleme gündemde olduğu için belki de bu kadar tatava yapılıyordur. Netflix daha önceki açıklamalarında her ülkenin kurallarına uygun davranırız demişti. Ama belli ki bir şeyler döndü ve bu kadar proje şuan durduruldu.

RTÜK üyesi ısrarla Aşk 101’e müdahale edildiğini söylüyor ki ben de inanmıyorum hala. Eğer doğruysa saçma sapan bir fake hesabın nasıl haberi oldu da paylaştı ve toplumda böyle olay oldu onu düşünüyorum. :D
"algısı" da dedim.Yapılan yorumlara ithafen:X Bu projelerin hepsinde eşcinsel karakterler mi var yani(b) Bu kadar eşcinsel karakterlere aç bir toplum oldugumuzu düşünmemiştim:F

Yapılan açıklamalar yada tavırlar ektedir :A
1041314438_39:-1:1587:838_1000x541_80_0_0_d6393106dede407a09ae21c4293d07c4.png

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Netlfix olsam ülkeden çıkarım. Türkiye’ye Almanya üzerinden mesela üyelik açmaya izin veririm vpn falan filan biz gireriz neyi çabalıyorlar anlamıyorum adam ülkene gelmiş vergisini veriyor sen yasak yasak kısır kısır yeter

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tek bu dizi içinse diye kendimi avutsam da yine sıkıntı. Lgbt sahnesi var diye bir diziyi iptal etmek... Gelecek dizileri de kısıtlar.

Nereden bakarsan bak saçmalık. İnsanların her ay izlemek için para verdiği ve her içeriğini izlemek zorunda olmadığı bir platforma bu kadar karışmak tam anlamıyla saçmalık.

Nereden bakarsan bak saçmalık. İnsanların her ay izlemek için para verdiği ve her içeriğini izlemek zorunda olmadığı bir platforma bu kadar karışmak tam anlamıyla saçmalık.
Kesinlikle. İsteyen izlemez ama izlemeyenler de para verip izleyenlere karışıyor yok lgbt olmasın söyle böyle diye tam anlamı ile komedi.

• Beğendim
Fatma ve Bir Başkadır'dan daha çok bu ilgimi çekmişti. Hem kadrosu, hem konusu hem de Ece Yörenç'in olması.
Aslında hepsi benim ilgimi çekmişti ama hepsi iptal edilecek diye de bir o kadar fazla üzülmüştüm. Bu dizi de konusu farklıydı. İzlemek isterim.

• Beğendim
Aslında hepsi benim ilgimi çekmişti ama hepsi iptal edilecek diye de bir o kadar fazla üzülmüştüm. Bu dizi de konusu farklıydı. İzlemek isterim.

Hepsini merakla bekliyorum ben de ama bu bir tık daha fazla ağır basmıştı benim için. Aynen, konusu da ilgi çekiciydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...