- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Oyunu at tabiki. Fazla uzadı bu meseleArkadaşlar ben oyumu atayım mı yoksa iki tane mi şampiyonumuz olsun.
Etkinliği yürüten biri olarak tepkileri engellemen gerekirdi.
Oyunu at tabiki. Fazla uzadı bu meseleArkadaşlar ben oyumu atayım mı yoksa iki tane mi şampiyonumuz olsun.
Arkadaşlar ben oyumu atayım mı yoksa iki tane mi şampiyonumuz olsun.
Oyu Parasite zaten. Eğer şuana kadar eşitlikte önceki tura bakılmışsa ozaman iki şampiyon durumuda doğru olmaz. Ben etkinliğimde her tur başında eşitlikte üst tur diye vurguladım.Yok yok oylama 18.30 demişsin bu saatten sonra oy kullanman etik olmaz vazgeçtim
Dosi'nin oyu iptal olsun o zaman Joker 16-15 kazansınOyu Parasite zaten. Eğer şuana kadar eşitlikte önceki tura bakılmışsa ozaman iki şampiyon durumuda doğru olmaz. Ben etkinliğimde her tur başında eşitlikte üst tur diye vurguladım.
@mesmeso61 'nun oy kullanmaması kusura bakmasın ama sorumsuzluk gibi geliyor bana. Bizlere oy kullandırıp kendisinin bi de etkinlik sahibi olarak kullanmaması hoşuma gitmedi.
Benim için bu etkinliğe gölge düşmüştür. Plansız ilerledi. Bunu en başından farketseydim katılım göstermezdim
@Aserat @Sherlock
İptal edilebilir hiç sorun değilDosi'nin oyu iptal olsun o zaman Joker 16-15 kazansın
Şaka bir yana bu kadar çekişmeli geçmesini kimse beklemezdi herhalde
Arkadaşlar ben oyumu atayım mı yoksa iki tane mi şampiyonumuz olsun.
Yav ne algısı Joker'in oylarının yarısı filmi izlemeyenlerden zaten.Popüler kültür falan denilerek algı yapıldı buna rağmen 16-16 berabere kalmayı başardı. Gönüllerin şampiyonusun Jokerssssss bu saatten sonra Parasite şampiyon ilan edilirse bile şampiyon sensin benim için
Buna katılmıyorum çünkü etkinliğin hiçbir yerinde “finalde, yarı finalde en çok oy alan beraberlik durumunda kazanır” diye bir kural yazıldığını görmedim. Eğer böyle bir kural yazılmışsa o zaman uzatılmasına bile gerek yoktu, ama öyle bir kuralı görmediğim için yarı finalde Joker’den daha sevdiğim Jojo’ya oy kullanmıştım. Bilseydim Joker’le kullanırdım.Baştan ne kural konulduysa ona uyarak tamamlanması en doğrusu bence, önceki turlara bakarak şampiyonun ilan edilmesi pek mantıklı ve adaletli durmuyor ancak en baştan kural olarak bu belirlendi. Etkinliğin ilerleyen yıllarında bu kural değiştirilebilir ancak burada en baştan itibaren konulan kural bu, buna uyulması en doğrusu.
Bence oy kullanmanda bir sakınca yok bu arada ama sonuçta senin oyuna göre şampiyon belirlenmiş olacak geldiğimiz noktada, o yüzden dediğim gibi berabere bitti madem kurala uygun olarak şampiyon ilan edilsin.
Yaaav he he. Parasite izleyenlerin hepsinin filmi izlediğine adın gibi emin misin? Hala algı var yarısı falanYav ne algısı Joker'in oylarının yarısı filmi izlemeyenlerden zaten.
Buna katılmıyorum çünkü etkinliğin hiçbir yerinde “finalde, yarı finalde en çok oy alan beraberlik durumunda kazanır” diye bir kural yazıldığını görmedim. Eğer böyle bir kural yazılmışsa o zaman uzatılmasına bile gerek yoktu, ama öyle bir kuralı görmediğim için yarı finalde Joker’den daha sevdiğim Jojo’ya oy kullanmıştım. Bilseydim Joker’le kullanırdım.
Ayrıca yarı finalde Parasite’in karşısına kura gereği Türkiye’de vizyona girmeyen ve çok az kişinin izlediği 1917 filmi düştü, haliyle yarı finalde daha fazla oy alması kaçınılmaz bir durumdu. Kullanacağı oyla 17-16 Jojo kazanırsa hakkıyla kazanmış olur ama gelenek kuralına göre beraberliğe rağmen kazandı ilan edilirse sadece kağıt üzerinde olur.
Yooo adam hızlı bitsin diye her anketi 1 gün yapmış olabilir ne var bundaYa çok farklı şeylerden bahsediyoruz, bu etkinlikte kazananı ilan etme kuralı budur. Yeni bir kural daha önce açıklanmış olsaydı eğer katılabilirdim, bana göre de adaletli mi değil mi tartışılır ama final turunda kuralı değiştiremezsin. Anketin uzatılmasının sebebi önceki yıllarda final oylamasının süresi bir gün değildi, burada @mesmeso61 bir gün yapmış. Dalgınlığına denk gelmiş olabilir, süreyi uzattı işte.
Yazdırıyorsunuz zorla. Bu yeni bir etkinlik değil ve forumda en başından beri senelerce bu kural kullanıldı. O ayrıcalığı bir tek ben yaptım çünkü benim tüm etkinliğim yeni etkinliklerdi. Bu etkinliği yürütmüş olsaydım en başından eşitlikte böyle olacak derdim. Ona bakarsan eşitlik durumda üst tura çıkmalar olacak diyede bir belirtmesi yokBuna katılmıyorum çünkü etkinliğin hiçbir yerinde “finalde, yarı finalde en çok oy alan beraberlik durumunda kazanır” diye bir kural yazıldığını görmedim. Eğer böyle bir kural yazılmışsa o zaman uzatılmasına bile gerek yoktu, ama öyle bir kuralı görmediğim için yarı finalde Joker’den daha sevdiğim Jojo’ya oy kullanmıştım. Bilseydim Joker’le kullanırdım.
Ayrıca yarı finalde Parasite’in karşısına kura gereği Türkiye’de vizyona girmeyen ve çok az kişinin izlediği 1917 filmi düştü, haliyle yarı finalde daha fazla oy alması kaçınılmaz bir durumdu. Kullanacağı oyla 17-16 Jojo kazanırsa hakkıyla kazanmış olur ama gelenek kuralına göre beraberliğe rağmen kazandı ilan edilirse sadece kağıt üzerinde olur.
Ya çok farklı şeylerden bahsediyoruz, bu etkinlikte kazananı ilan etme kuralı budur. Yeni bir kural daha önce açıklanmış olsaydı eğer katılabilirdim, bana göre de adaletli mi değil mi tartışılır ama final turunda kuralı değiştiremezsin. Anketin uzatılmasının sebebi önceki yıllarda final oylamasının süresi bir gün değildi, burada @mesmeso61 bir gün yapmış. Dalgınlığına denk gelmiş olabilir, süreyi uzattı işte.
Yooo adam hızlı bitsin diye her anketi 1 gün yapmış olabilir ne var bunda
Peki ya @Maskeli Fedai ’ye bunu diyen sayın Mr. @Sherlock ’un Oscar etkinliğinde Joker’e 9.5, Parasite’e ise 9 vermesine rağmen burada Parasite için çalışması gerçeği...Peki Hainli Fedai'nin burada ÇEKİK kardeşlerimizi gömüp, öteleyip aslında Joker'den daha fazla puan vermiş olduğu gerçeği...
Fav10 Oscar Takımı 2019 Sona Erdi. İşte Sonuçlar!
Fav10 Oscar Takımı 2019 sona erdi! Bu yıl da yılın en iyi filmlerini hep beraber izledik... Etkinliğin bu yıl kazananı, sizlerin oylarıyla 'Parasite' oldu. Bong Joon-ho'nun yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, Oscar'da olduğu gibi burada da etkinliğe adeta damgasını vurdu. Onu...fav10.net