Doğru yoldasın, aynen devam et. Çinliler bu etkinliği kazanmamalı.
Aaah ah her ÇEKİK olanı Çin'li sanma cahilliği her daim devam ediyor demek... Sizleri eğiteceğim ama merak etmeyin...
Doğru yoldasın, aynen devam et. Çinliler bu etkinliği kazanmamalı.
Aaah ah her ÇEKİK olanı Çin'li sanma cahilliği her daim devam ediyor demek... Sizleri eğiteceğim ama merak etmeyin...
FUTUREku. 😱
Aman aman burada ne olmuş böyle ya... Birileri benim işimi sahiplenmeye kalkmış, kınıyorum o kişiyi...FUTUREku...
Bak yaaCanım yoldaşım
Ya kardeşim gerçek FUTURE benim işte. Kabul et artık şunu...Aman aman burada ne olmuş böyle ya... Birileri benim işimi sahiplenmeye kalkmış, kınıyorum o kişiyi...
Süre konusunda çok haklısın. İlk etkinlikte süreyi iki gün yapmıştım ama katılımcılar hep aynı olduğu için bunu daha sonradan bir güne düşürdüm. Bu finalin böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Pazar günü de işlerim yoğun olduğu için hiç bakamadım buraya.Ben iki filmide severim ama @mesmeso61 başta hata yaptı. Dünde etiketleyip uzatılsın demiştik ama ozaman daha başıydı.
Dünden beri aktif ve etkinliğine vakit ayırıp etiketlemeye devam etmeliydi.
Kusura bakmasın ama haftalardır uğraştı fakat finaline gölge düştü. Bu duruma düşülmemesi için dikkatli davranmalıydı.
Şuana kadar olan finallerde fazla gün verip buna 1 gün demesi en büyük hata oldu. Her iki Sonuçta sırf bu uzatılmadan dolayı insanlar ses edecek haklı olarak.
Nezaman bitecek? Süre görünmüyor 😱Süre konusunda çok haklısın. İlk etkinlikte süreyi iki gün yapmıştım ama katılımcılar hep aynı olduğu için bunu daha sonradan bir güne düşürdüm. Bu finalin böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Pazar günü de işlerim yoğun olduğu için hiç bakamadım buraya.
18.30'da biteceğini yazmıştım.Nezaman bitecek? Süre görünmüyor 😱
Hâlâ aynı sonuç
Ankete ekledin sandım, o ayar yapılıyor diye biliyorum.18.30'da biteceğini yazmıştım.
Hiç bir etkinlikte oy kullanmadığım için buna da atmak istemedim.Ankete ekledin sandım, o ayar yapılıyor diye biliyorum.
Sen oylamamışsın 😱
Niye okdar kaosa sebep oldun. İzlemişsen ikisini oylayıp defteri kapasaydınHiç bir etkinlikte oy kullanmadığım için buna da atmak istemedim.
Joker'ı şampiyon yap, gidelim artık.Hiç bir etkinlikte oy kullanmadığım için buna da atmak istemedim.
Niye okdar kaosa sebep oldun. İzlemişsen ikisini oylayıp defteri kapasaydın
Oy verirsem Parasite'ye veririm. İsterseniz kullanayım.Joker'ı şampiyon yap, gidelim artık.
Kullan tabiki. Oy vermemekte ne. Keşke gündüzden verseydin oyunu.Oy verirsem Parasite'ye veririm. İsterseniz kullanayım.
İMKANSIZ... Bunu kabul etmem mümkün değildir...Bak yaa
Ya kardeşim gerçek FUTURE benim işte. Kabul et artık şunu...
18.30'da biteceğini yazmıştım.
Ve kazanan yeniden ParasiteOy verirsem Parasite'ye veririm. İsterseniz kullanayım.
Bence iki kazanan olmalı.Ve kazanan yeniden Parasite
Zaman doldu. @mesmeso61 oy kullanmamış yine ama oy kullansa kimse ses etmeyecekti birinci netleşeceği için.
Her iki durumda da onların kuralı olan bir önceki tura göre de kazanmış oluyor.
1 gün uzatma ile değişen birşey olmadı.
Ya sevdiğin bir film varsa söyle gitsin işte nolacakArkadaşlar ben oyumu atayım mı yoksa iki tane mi şampiyonumuz olsun.