Emre Ozansoy
Moderatör
Daha bir ay olmadan 10 bin mesaj yazmış @Emre Ozansoy.
Kendileri 1629 mesaj yazmış bu iki mesaj arası.
20 - 25 gün olmuş, normal değil mi 1629 mesaj?
Daha bir ay olmadan 10 bin mesaj yazmış @Emre Ozansoy.
Kendileri 1629 mesaj yazmış bu iki mesaj arası.
Birisi yanlışlıkla konuyu silerse eğer, nazar değecek.
Normal değil, çok abartmışsın. O kadar gün içerisinde sabah akşam Survivor izleyip, sabah akşam yorumlaman gerekiyor ve sanırım bunu yaptın.20 - 25 gün olmuş, normal değil mi 1629 mesaj?
Normal değil, çok abartmışsın. O kadar gün içerisinde sabah akşam Survivor izleyip, sabah akşam yorumlaman gerekiyor ve sanırım bunu yaptın.
Birisi yanlışlıkla konuyu silerse eğer, nazar değecek.
Çok ilginç, hem de çok ilginç. Gerçi sıkılman normal, 7/24 yayınlıyorlar. Gerçi bir şeyler kaçırıyorsun izlemediğinde de.Bu süre zarfında izlemediğim, sıkıldığım günler oldu. Yazmadım çoğu gün.
Sil sil ama @Emre Ozansoy kalpten gider muhtemelen. 10 bin mesajlık emek verdi.Yanlışlıkla silebilirim isterseniz.
Çok ilginç, hem de çok ilginç. Gerçi sıkılman normal, 7/24 yayınlıyorlar. Gerçi bir şeyler kaçırıyorsun izlemediğinde de.
Sil sil ama @Emre Ozansoy kalpten gider muhtemelen. 10 bin mesajlık emek verdi.
Muhtemelen 10 bin mesajının 9 bininde "Barış" geçiyordur.Sonlara doğru yaklaşıyoruz, artık her şey sıkıcı geliyor... Barış'ın şampiyon olacağı belli aslında, ikinciyi öğrenmek için izliyorum sadece.
Muhtemelen 10 bin mesajının 9 bininde "Barış" geçiyordur.
Bu çok iyi olmuş bu sorunu yaşıyorduk @Dosi teşekkürler @bazinga2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
Bizde zaten hızlıresim olmuyor ve büyük bir eksiklikti. Darısı profilin başına.
Bilmeyenlere bildireyim, artık özel mesaj kutusunda da foto atabilirsiniz kısa yoldan
Ekli dosyayı görüntüle 91856
@Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @Angelica @Turkuazz @STARAN @slhttnmtl @alperuz @doan56 @dreamy @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam
Bu şahane haber için teşekkürler 😊2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
Bilmeyenlere bildireyim, artık özel mesaj kutusunda da foto atabilirsiniz kısa yoldan
@Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @Angelica @Turkuazz @STARAN @slhttnmtl @alperuz @doan56 @dreamy @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam
2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
Geçen bu sorunu ben de yaşamıştım. İyi oldu bu.2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
İyi de ne değişti? Kim değiştirdi?2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim