Forumdan Resimler

Daha da yapmam öyle bişey zaten:F Oylayan beni oylasın :F Sen de bi girecektin hala giremedin:F
inanırmısın ilk başta yılbaşı denildi ve Ogün bugündür yakında denilip duruyor :Fbazinga Haziran'da 'bu ayı' bekleyin diye belirtmişti,Temmuz oldu :A.
En son @Bully 'e sordum şu alımlar nezaman diye. Tarih vermiyorlar ve cevabı "çok yakında"
Sinir bozucu tarih verilmemesi 😏

2017'den bu yana eski yöneticiler harici yeni isim girmedi. Olurda girersem şansıma kısa zamanda değerlendirme yapılıp yol görünür bana :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
inanırmısın ilk başta yılbaşı denildi ve Ogün bugündür yakında denilip duruyor :Fbazinga Haziran'da 'bu ayı' bekleyin diye belirtmişti,Temmuz oldu :A.
En son @Bully 'e sordum şu alımlar nezaman diye. Tarih vermiyorlar ve cevabı "çok yakında"
Sinir bozucu tarih verilmemesi 😏

2017'den bu yana eski yöneticiler harici yeni isim girmedi. Olurda girersem şansıma kısa zamanda değerlendirme yapılıp yol görünür bana :A
en azından acık mavi renkli olmalısın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz :A
Ekli dosyayı görüntüle 88754

@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
İyidi :A

• Harika
Reactions: Dosi
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz :A
Ekli dosyayı görüntüle 88754

@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
1593681316605.png

Bak, @pompy reis bana da "güldürdün" attı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and bazinga
Her geçen gün değişiyor ve umarım hep değişerek devam eder. :A
Bursa'yı aldığından beri moral yüksek. Az önceki mesajımada atmış güldürü :A Takımı başarılara imza atar inşallah. Bir ara OSM nedeniyle sinir bozucu atardı ve o günler geri gelmesin :Z

• Beğendim
Reactions: Araf
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890

Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı. :D

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Ekli dosyayı görüntüle 89046

Yetişkin bir @Emre Ozansoy, Survivor konusuna 10 bin mesaj yazabilir.
Daha bir ay olmadan 10 bin mesaj yazmış @Emre Ozansoy. :A

Kendileri 1629 mesaj yazmış bu iki mesaj arası. :A