Bir çok şeyin değişmesi gerekiyor forumda. Her alanda değişiklik şartBişeylerin değişme vakti gelmiş
Önce ilginç yerine şaşkın isim değişikliği olmalı kücücük minnacık ugraş gerektirmeyen bir hamle oysaBir çok şeyin değişmesi gerekiyor forumda. Her alanda değişiklik şart
Üşengeçler hepsi. Siyah harici, Renkli kullanıcılar önce sessizleşiyor, sonra üşengeç oluyorlar yada tam tersiÖnce ilginç yerine şaşkın isim değişikliği olmalı kücücük minnacık ugraş gerektirmeyen bir hamle oysa
Siyah kim? Sen ben Diğer herkes rengarenkÜşengeçler hepsi. Siyah harici, Renkli kullanıcılar önce sessizleşiyor, sonra üşengeç oluyorlar yada tam tersi
YöneticilerSiyah kim? Sen ben Diğer herkes rengarenk
Daha da yapmam öyle bişey zaten Oylayan beni oylasın Sen de bi girecektin hala giremedinYöneticiler
Şu Ocak ayındaki anket uçtu galiba
Sen akıllılık edip oylama yapmamıştın
inanırmısın ilk başta yılbaşı denildi ve Ogün bugündür yakında denilip duruyor bazinga Haziran'da 'bu ayı' bekleyin diye belirtmişti,Temmuz oldu .Daha da yapmam öyle bişey zaten Oylayan beni oylasın Sen de bi girecektin hala giremedin
en azından acık mavi renkli olmalısıninanırmısın ilk başta yılbaşı denildi ve Ogün bugündür yakında denilip duruyor bazinga Haziran'da 'bu ayı' bekleyin diye belirtmişti,Temmuz oldu .
En son @Bully 'e sordum şu alımlar nezaman diye. Tarih vermiyorlar ve cevabı "çok yakında"
Sinir bozucu tarih verilmemesi 😏
2017'den bu yana eski yöneticiler harici yeni isim girmedi. Olurda girersem şansıma kısa zamanda değerlendirme yapılıp yol görünür bana
Yok onu zamanında isteseydim olurdum ama ben editör yazısına gerek yok, aynı şekilde devam ederim katkılara demiştim. sizleri online görmek istiyorum artıken azından acık mavi renkli olmalısın
İyidiOSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 88754
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 88754
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
Gördüm konuda ve sana güldürü atmanın yanı sıra "" bunu bile yapmış
Her geçen gün değişiyor ve umarım hep değişerek devam eder.Gördüm konuda ve sana güldürü atmanın yanı sıra "" bunu bile yapmış
Bursa'yı aldığından beri moral yüksek. Az önceki mesajımada atmış güldürü Takımı başarılara imza atar inşallah. Bir ara OSM nedeniyle sinir bozucu atardı ve o günler geri gelmesinHer geçen gün değişiyor ve umarım hep değişerek devam eder.
Onu atsa da olur arada, yeter ki tepki göstersin.Bursa'yı aldığından beri moral yüksek. Az önceki mesajımada atmış güldürü Takımı başarılara imza atar inşallah. Bir ara OSM nedeniyle sinir bozucu atardı ve o günler geri gelmesin
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Daha bir ay olmadan 10 bin mesaj yazmış @Emre Ozansoy.
Birisi yanlışlıkla konuyu silerse eğer, nazar değecek.Nazar değmesin bana.