Diğerlerini okumaya çalışırken kör oldum
Diğerlerini okumaya çalışırken kör oldum
Hayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım.Pamuk kalbini artık görün diye...
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.![]()
Bir de bayıl istiyorsan Feriha...![]()
Nisa'nın elenmesi kadar gerçek benim söylediklerim![]()
Bursaspor'lu Sercan'ı avatara koyduktan sonra bile o iki kaliteli adama "yoldaş" diyebilecek hadsizliği kendine yakıştırıyorsun demek seni yüzsüz herif... Gözümde hiç bu kadar küçülmemiştin.![]()
Sercan'ı eklemiştin, elenen reisin oldu. Atmışsın zehirli oku..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin?Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Pek anlamadım detayları ama yazarsın listeyi@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin?sırasıyla elenenler
hatta dur bana sana sonra başka bir liste vereceğim
mavilerden elenenlerde var. Sırayla olmalı
@MasacRE @Bully @dreamy
HahaPek anlamadım detayları ama yazarsın listeyi, ceketli olan demen kafamı karıştırdı şimdi anladım Ersin Korkut desene o kadar bilgisiz miyiz ÇGHB izledik zamanında 😱![]()
İyi kuşluk uykuları o halde uykusuzken ben de böyle oluyorum normaldirHahane bileyim belki bilmezsin sandım
Biraz kestireyim sonra anlatırım detaylı![]()
İnanılmaz bir şuuuuuut....Peki sence benden fazla mesaj yazmış olan @serhatt benden daha fazlamı izliyor?yanlış yerden geldin
![]()
Aynı güzellikte bir kurtarış
Niye ki? 😱Elif sayesinde ortak takım olacaktk ilk kez ama izlemiyorum![]()
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin?sırasıyla elenenler
@MasacRE @Bully @dreamy
Bu @Sherlock beyciğimin muhteşem sanatsal çalışmasına karşı bir darbe girişimidir...Pek anlamadım detayları ama yazarsın listeyiceketli olan demen kafamı karıştırdı şimdi anladım Ersin Korkut desene o kadar bilgisiz miyiz ÇGHB izledik zamanında 😱
![]()
Uykum gelmediİyi kuşluk uykuları o halde uykusuzken ben de böyle oluyorum normaldir![]()
![]()
Bu @Sherlock beyciğimin muhteşem sanatsal çalışmasına karşı bir darbe girişimidir...
Paramparçayım.. @MasacREEvet, Hainli Fedai’yi şutladık... Ersin beyciğim yeni yoldaşımız oldu artık.![]()
![]()
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin?sırasıyla elenenler
@MasacRE @Bully @dreamy
Hak ettin bunu kütük. Daha dur sen duur neler neler yapacağız sana...Paramparçayım.. @MasacRE