Ben bazılarını bırakayım diyeceğim izlediklerimi bırakamam artık tek çarşamba cumartesi pazar rahat rahat izleyeceğim
Survivor var diye Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ını ve Savaşçı'yı bırakmıştım. Ama bir dizi için başka diziyi bırakmam.
Ben bazılarını bırakayım diyeceğim izlediklerimi bırakamam artık tek çarşamba cumartesi pazar rahat rahat izleyeceğim
Ben de bırakmam ne program ne dizi için bir Kuzey Yıldızı'na ara ara bakıyordum nedense onu izlemiyorum pek fazlaSurvivor var diye Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ını ve Savaşçı'yı bırakmıştım. Ama bir dizi için başka diziyi bırakmam.
Çok güzel bir proje olacak ...
Tuba Büyüküstün, 'Call My Agent' uyarlamasına konuk olacak!
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı, senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer alacağı dizinin ilk konuğu ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün olacak.
Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.
'Call My Agent' uyarlaması yakında Star TV'de!
Ben de bırakmam ne program ne dizi için bir Kuzey Yıldızı'na ara ara bakıyordum nedense onu izlemiyorum pek fazla
Çok güzel bir proje olacak ...
Aşko onu biliyorum zaten orijinalini izledim. Orada da ilk bölüme bir kadın ünlü konuk olmuştu onun hikayesini mi Tuba'ya uyarlayacaklar demek istedim.Kendisini oynayacakmış, bunun üzerinden uyarlayacaklar.
Evet boşver çok seviyorsan ilerle gitsin :aAynen, daha bırakmam. Bırakınca ara baya açılıyor, internetten de takip edince karışıyor biraz.
Evet boşver çok seviyorsan ilerle gitsin :a
Senin spoiler halinde yazdığına göre zaten kendimize göre uyarlamak zor olmayacaktır, kendini oynadığında ona göre yansıtırlar yani.Aşko onu biliyorum zaten orijinalini izledim. Orada da ilk bölüme bir kadın ünlü konuk olmuştu onun hikayesini mi Tuba'ya uyarlayacaklar demek istedim.
Kalp kalbe karşı aşko direkt benimkiyle aynı yorum. Aynısı olur Tuba da 40'ına yaklaşmış çünkü.Orijinal dizinin ilk bölümüne Cecile de France konuk oluyordu ve oradan güzel bir hikaye çıkarmışlardı. Tuba'nın durumu da yine orijinalindeki gibi yaştan dolayı mı olacak ya da başka bir sebepten mi onu merak ettim.
Bu sene pek dizi bakmak istemiyorum. Çünkü sınavım var. Ama bayağı iyi duruyor. Bir de Barış Falay var. Salı günü olmazsa bakabilirim.
En iyi oyunculuğunu bu dizide sergileyecek demek ki
Ama o kadar belli etmiyor yaşını Cecile belli ediyordu.Kalp kalbe karşı aşko direkt benimkiyle aynı yorum. Aynısı olur Tuba da 40'ına yaklaşmış çünkü.
Yorumları şimdilik boşver ama diğer bölümleri de izle artıkın.
İlk bölüm konuğu olacakmış, epey iddialı başlangıç yapacak anlaşılan.
Merakla bekliyorum diziyi.
dizi bakılabilir
Kesinlikle.
Kadronun yanı sira konuk da çok iyi izleyeceğim
Kendisini oynayacakmış, bunun üzerinden uyarlayacaklar.
Çok merak ediyorum bu diziyi.
Orijinal dizinin ilk bölümüne Cecile de France konuk oluyordu ve oradan güzel bir hikaye çıkarmışlardı. Tuba'nın durumu da yine orijinalindeki gibi yaştan dolayı mı olacak ya da başka bir sebepten mi onu merak ettim.
Bu sene pek dizi bakmak istemiyorum. Çünkü sınavım var. Ama bayağı iyi duruyor. Bir de Barış Falay var. Salı günü olmazsa bakabilirim.
En iyi oyunculuğunu bu dizide sergileyecek demek ki
Kalıcı olmalıydı.
Menajer kelimesini doğru yazamamış.