Bir anda unuttum tabiki bunun için de izlenir![]()
Evet, Aşk Ağlatır ve Hayat Bazen Tatlıdır'da çok iyiydi.
Bir anda unuttum tabiki bunun için de izlenir![]()
Hayat Bazen Tatlıdır da çok görmedim ama Aşk Ağlatır da muhteşemdiEvet, Aşk Ağlatır ve Hayat Bazen Tatlıdır'da çok iyiydi.![]()
Hayat Bazen Tatlıdır da çok görmedim ama Aşk Ağlatır da muhteşemdi![]()
Diziyi izledim de sahnelerdenHayat Bazen Tatlıdır'da en sevdiğim iki karakterden birirydi, izlemediysen kesinlikle izle.
Aşk Ağlatır'da anlatılmaz, çok iyiydi cidden...Yine Show'un bitirdiği geldi aklıma...
Diziyi izledim de sahnelerden
Evet ne güzel dizi bitirdiler
Tamam benim sonradan gördüğüm Mustafa Mert Koç'tu bunu görmedimde bakarımOnur (Mustafa Mert Koç) ve Burak (Deniz Can Aktaş) sahnelerine bak, gerisi çöp.
Evet, Hafsa ile çok iyi uyum yakalamışlardı. Harcadılar.![]()
Tamam benim sonradan gördüğüm Mustafa Mert Koç'tu bunu görmedimde bakarım
Hem de ne harcamak keşke yine partner yapsalardı
Keşke.Ahsen Eroğlu yerine keşke Hafsa olsaydı.Ama Hafsa'nın Mert Yazıcıoğlu ile dizisi var.
![]()
Yaa çok güzel bir şeye benziyor Tubayıda çok özledim valla![]()
Evet abla, baya iddialı dizi.Tuba'yı özledim diyemem ama.
![]()
![]()
Tuba özlenmezmi yaa
Aynı hikaye Tuba'ya uyarlanacak belli oldu. Orijinalde de kadın binicilik dersi alıyordu.Orijinal dizinin ilk bölümüne Cecile de France konuk oluyordu ve oradan güzel bir hikaye çıkarmışlardı.Tuba'nın durumu da yine orijinalindeki gibi yaştan dolayı mı olacak ya da başka bir sebepten mi onu merak ettim.
![]()
Tuba yine mi at üstünde izleyeceğiz, aklıma Asi geldi.Aynı hikaye Tuba'ya uyarlanacak belli oldu. Orijinalde de kadın binicilik dersi alıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 89228
Tuba'nın saçları ne güzel uzamış.
Kim kimlen bu da Tuba'ylan.Tuba'nın saçları ne güzel uzamış.![]()