UTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı.Biran adı erkek adı değil mi
Ben de acık kapı bıraktım ama hikaye bazlı oyuncu değil![]()
UTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı.Biran adı erkek adı değil mi
Ben de acık kapı bıraktım ama hikaye bazlı oyuncu değil![]()
Erkek adı geçiyor şimdi baktımBiran diye hiç erkek adı duymadım.![]()
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziyeUTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı.Zaten boşluktan Baraj falan izlenir oldu şöyle okkalı bir dizi gelsin.
![]()
Erkek adı geçiyor şimdi baktım
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziye![]()
Ay Yapım CEO'su olarak UTC'ye pozitif olmaman. 😱 Neyse bu diziden çok umutluyum şu uyarlama tekelini Medyapım'dan kurtarmak lazım.Erkek adı geçiyor şimdi baktım
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziye![]()
Abartı ve özenti işlerimizi desteklemiyorumAy Yapım CEO'su olarak UTC'ye pozitif olmaman. 😱 Neyse bu diziden çok umutluyum şu uyarlama tekelini Medyapım'dan kurtarmak lazım.![]()
A+ elit kitlenin hikayesini anlattık işte nesi abartı.Abartı ve özenti işlerimizi desteklemiyorumBiz bizi anlatan hikayelerle güçlüyüz
![]()
A+ kitlesiyle hiç tanışmamişinA+ elit kitlenin hikayesini anlattık işte nesi abartı.Yeniden Ay Yapım'a geri dönme kararı aldım ben yokken çok bozdu.
![]()
Çok iyi olmuş da menajer diye yazılır
Çok iyi olmuş da menajer diye yazılır![]()
Merak etme onu da duyunca şaşırdımHerkes ona takmış, ben de dizinin adı 'Menajerimi Ara'mı diye ona taktım.![]()
Merak etme onu da duyunca şaşırdım![]()
İnşallah Menajerimi Arayın gayet uygunUmarım o olmaz.Daha güzel bir isim bulurlar inşAllah.
![]()
İnşallah Menajerimi Arayın gayet uygun
Onlara söyle değiştirsinler sonuçta izleyici beğenmeyecekte kim beğenecekBen sevmedim onu.Daha farklı bir şey olsun.
![]()
Onlara söyle değiştirsinler sonuçta izleyici beğenmeyecekte kim beğenecek![]()
İşte böylelerinin dizilerini izlemeyeceksin kim takıyor kim takmıyor göreceklerİzleyiciyi takan kim ki.![]()
İşte böylelerinin dizilerini izlemeyeceksin kim takıyor kim takmıyor görecekler![]()
Evet yaDoğru ama bunu mecbur izleyeceğiz.Hem Barış, hem Deniz var.
![]()
Bir anda unuttum tabiki bunun için de izlenirDeniz Can Aktaş... 😱
![]()