UTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı. Zaten boşluktan Baraj falan izlenir oldu şöyle okkalı bir dizi gelsin.Biran adı erkek adı değil mi
Ben de acık kapı bıraktım ama hikaye bazlı oyuncu değil
UTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı. Zaten boşluktan Baraj falan izlenir oldu şöyle okkalı bir dizi gelsin.Biran adı erkek adı değil mi
Ben de acık kapı bıraktım ama hikaye bazlı oyuncu değil
Erkek adı geçiyor şimdi baktımBiran diye hiç erkek adı duymadım.
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziyeUTC etkisinden dolayı salı yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı. Zaten boşluktan Baraj falan izlenir oldu şöyle okkalı bir dizi gelsin.
Erkek adı geçiyor şimdi baktım
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziye
Ay Yapım CEO'su olarak UTC'ye pozitif olmaman. 😱 Neyse bu diziden çok umutluyum şu uyarlama tekelini Medyapım'dan kurtarmak lazım.Erkek adı geçiyor şimdi baktım
UTC kadar kadın odaklı dizi olmadiği için pozitifim bu diziye
Abartı ve özenti işlerimizi desteklemiyorum Biz bizi anlatan hikayelerle güçlüyüzAy Yapım CEO'su olarak UTC'ye pozitif olmaman. 😱 Neyse bu diziden çok umutluyum şu uyarlama tekelini Medyapım'dan kurtarmak lazım.
A+ elit kitlenin hikayesini anlattık işte nesi abartı. Yeniden Ay Yapım'a geri dönme kararı aldım ben yokken çok bozdu.Abartı ve özenti işlerimizi desteklemiyorum Biz bizi anlatan hikayelerle güçlüyüz
A+ kitlesiyle hiç tanışmamişinA+ elit kitlenin hikayesini anlattık işte nesi abartı. Yeniden Ay Yapım'a geri dönme kararı aldım ben yokken çok bozdu.
Çok iyi olmuş da menajer diye yazılır
Çok iyi olmuş da menajer diye yazılır
Merak etme onu da duyunca şaşırdımHerkes ona takmış, ben de dizinin adı 'Menajerimi Ara'mı diye ona taktım.
Merak etme onu da duyunca şaşırdım
İnşallah Menajerimi Arayın gayet uygunUmarım o olmaz. Daha güzel bir isim bulurlar inşAllah.
İnşallah Menajerimi Arayın gayet uygun
Onlara söyle değiştirsinler sonuçta izleyici beğenmeyecekte kim beğenecekBen sevmedim onu. Daha farklı bir şey olsun.
Onlara söyle değiştirsinler sonuçta izleyici beğenmeyecekte kim beğenecek
İşte böylelerinin dizilerini izlemeyeceksin kim takıyor kim takmıyor göreceklerİzleyiciyi takan kim ki.
İşte böylelerinin dizilerini izlemeyeceksin kim takıyor kim takmıyor görecekler
Evet ya Deniz kim bu aradaDoğru ama bunu mecbur izleyeceğiz. Hem Barış, hem Deniz var.
Bir anda unuttum tabiki bunun için de izlenirDeniz Can Aktaş... 😱