Genel olarak Ne düşünüyorsun?O BHND olacak
Benim
Hakkımda
Ne
Düşünüyorsun
Senin G neyi temsil ediyor acaba?
Genel olarak Ne düşünüyorsun?O BHND olacak
Benim
Hakkımda
Ne
Düşünüyorsun
Senin G neyi temsil ediyor acaba?
"BenimGenel olarak Ne düşünüyorsun?
Teşekkür ederim.😁İkisi de olur."Benim
Hakkında
Genel
Düşüncen"
Bak oldu gerçekten, haklısın
1-) Yerli sinemada en sevdiğin 5 film?
2-) Yabancı sinemada en sevdiğin 5 film?
3-) En abartılı gördüğün 3 film?
4-) En sevdiğin 5 oyun?
5-) Görünmezlik yeteneğin olsa yapacağın en sapıkça şey?
Ben bu 5. maddeyi bir yerlerden hatırlayacağım sanki...
Var var olmaz mı... En son hatta lafımı dinlemeyip sanatsal bir geç kalışın vardı... Geç kalmanın da ötesinde bir şeydi o...Şşşşşşşşş, yok öyle bir şey.
@Sherlock normalde bu soruyu sormayacaktm ama herkesi sıvamışsın ben eksik kalmayayım
BHND
Uzun yazacağın için şimdilik tek bu soru olsun
Gidip dinlenmeye devam edeyim, döndüğümde soru şova başlarım
BHGN ?
Var var olmaz mı... En son hatta lafımı dinlemeyip sanatsal bir geç kalışın vardı... Geç kalmanın da ötesinde bir şeydi o...
Tabi tabiii sen her yere tam dakikasında geliyorsun, yersen... Olum filme geç kalmayı geçtim filme komple gelmedin, hahahahah... Bunun daha ötesi yok, olabilemez...Ahahahahaha. Susar mısın kardeşim yok öyle bir şey, ben her yere tam saatinde yetişirim. Aşırı dakik bir insanım biliyorsun. (Ulan filme bile geç kaldığım olmuştu ahahahaha. )
1-) Yerli sinemada en sevdiğin 5 film?
2-) Yabancı sinemada en sevdiğin 5 film?
3-) En abartılı gördüğün 3 film?
4-) En sevdiğin 5 oyun?
5-) Görünmezlik yeteneğin olsa yapacağın en sapıkça şey?
Şu hale geldim " "Forumda kendime gerçekten yakın gördüğüm ve hissettiğim, en yakın arkadaşlarımdan, dostlarımdan birisin. Forum dışından da muhabbet ediyoruz tabii sadece forum demek doğru olmaz o yüzden. Bugüne kadar birçok şey yaşadın, yaşadığın her şeye rağmen dik durabilmen ve kolay kolay galeyana gelmemen gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum. Mesela ben kolay sinirlenebiliyorum, sende bu durum yok. Bir şekilde sakin kalıp, gerekli cevabı vermeyi biliyorsun her zaman. Onun dışında özellikle son bir yıldır gerek düzenlediğin, gerekse katılım gösterdiğin etkinlikler sayesinde forumun aktif kalmasında payın büyük. Aynı şekilde yazdığın mesaj sayısı da ortada, en aktif üyelerden birisin. Yani çevrendeki insanların da aktifliğine olumlu yönde etki ediyorsun. Onun dışında pek çok ortak noktamız var, bu da bir hayli eğlenmemizi sağlıyor. Son olarak çok iyi okey oynuyorsun, bırak biraz da biz kazanalım.
Tabi tabiii sen her yere tam dakikasında geliyorsun, yersen... Olum filme geç kalmayı geçtim filme komple gelmedin, hahahahah... Bunun daha ötesi yok, olabilemez...
Unutman şaşırtmadı tabi ki... Ulan sakalım da var saçlarım beyaz sana dedim metrobüse bin 20 dakikaya burdasın ama yoook otobüse binecek illa... Neyse ki film o kadar kötüydü ki kaçırman çok da bir şey ifade etmemişti o günün özelinde. Kelebek etkisi önemli atlamamak lazım böyle detayları... Sanata ve sabara saygı göstermezsen böyle olursun işte...Ahahahahaha. Doğru lan ben onu unuttum bir an, ah ulan Star Wars... Ah ulan Mecidiyeköy... Ah ulan 41AT... O gün metrobüsün değerini anlamıştım bak, artı ondan sonra korona çıktı ve sinemalar yok oldu. İşte bunlar hep kelebek etkisi, sanata saygı göstermememin cezası...
Bkz: Steins Gate izlediğimi nasıl belli ederim...
Bu benim atmış olduğum bir zehirli Oktu ve hedefimde sen de vardınBuna adaşımın adına ben cevap vereceğim... Buraya destan yazabilir miyim... @Sherlock
Biliyorum beni de düşünerek yazdığını ve benim buna atlayacağımı bildiğini. Ve doğal olarak atladım elbette...Bu benim atmış olduğum bir zehirli Oktu ve hedefimde sen de vardın
Yazmak serbest
@Sherlock @xdragxx @Tolstoyevski (özelden yazdığım "Sana zehirli ok soruları soracağım. "mesajım bunu kapsamıştı
Benim spoi yeme takıntım yok, fırlat gitsin buzla olmadı, ben bakarım ama @Tolstoyevski okumasınBiliyorum beni de düşünerek yazdığını ve benim buna atlayacağımı bildiğini. Ve doğal olarak atladım elbette...
Yazacağım destansı mesajda biraz spoiler olabilir diye korkuyorum ama nasıl spoilersız yazabilirim bilmiyorum... Çünkü karakterlerin animedeki halleriyle mangadaki halleri arasında gerçekten fark var...