Anladım animeler hakkında kaldığın kısım burası sanırım...
Yoo hayır, neden imalı bir yorumda bulundunuz.Anladım animeler hakkında kaldığın kısım burası sanırım...
Japon animesi.İsmi nedir?
Çizgi roman pek okuduğum bir aktivite değildir.Shingeki No Kyojin (Attack on Titan)
İstersen önce mangasını okuyup, sonra da animesini izleyebilirsin.
Benim tarzım bu, göndermeli ve imalı mesajlar yazmak... Ama anime muhabbetinin üstüne bunu göndermen biraz eskide kaldı dedirtti...Yoo hayır, neden imalı bir yorumda bulundunuz.
Anime konusunda, senin kadar iddialı değilim.Benim tarzım bu, göndermeli ve imalı mesajlar yazmak... Ama anime muhabbetinin üstüne bunu göndermen biraz eskide kaldı dedirtti...
Çizgi roman pek okuduğum bir aktivite değildir.
Abimden dolayı bunu izlemişlliğim var
Ben de belki forumda iddialı sayılabilirim ama benden çok daha manyakları var... Ben genelde kaliteli olanları ayıklayıp izleyen kısımdayım.Anime konusunda, senin kadar iddialı değilim.
Sabarla bekliyorum.Animesini izliyorsun o halde, @Dosi ve @Tolstoyevski de çok sever. Övsünler biraz.
Evet 2 sene önce izleyeceksin deselerdi yok daha neler derdim. Bi şans verdim kendimi kaptırdım ve mutlaka izlemen gerekir @12.AdamAnimesini izliyorsun o halde, @Dosi ve @Tolstoyevski de çok sever. Övsünler biraz.
Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?Evet 2 sene önce izleyeceksin deselerdi yok daha neler derdim. Bi şans verdim kendimi kaptırdım ve mutlaka izlemen gerekir @12.Adam
Pokemon sadece duydum ve ne olduğunu biliyorum ama digimonu bilmiyorum 😊Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?
Pokemon da kimi desteklerdin?Pokemon sadece duydum ve ne olduğunu biliyorum ama digimonu bilmiyorum 😊
Pokemon'un daha geçen gün çıkmış 23. sezonun 24. bölümünü izledim... Hala devam ediyor ve ben hala güncel olarak izliyorum...Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?
Sadece duydum onu, izlemedim yaniPokemon da kimi desteklerdin?
SNK yorumun nerede kaldı? 😱Pokemon'un daha geçen gün çıkmış 23. sezonun 24. bölümünü izledim... Hala devam ediyor ve ben hala güncel olarak izliyorum...
Pokemon çizgi filmin adıydı.Resimdeki karakterin adı "Pikachu" özelliği elektrik ile rakibini çarpması.Sadece duydum onu, izlemedim yani
Daha bir kaç sene öncesine kadar bunun adını Pokemon sanıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 88575