Kate Upton yok mu Kate Upton
Düşündüm ama dedim gerek yok, çok büyük kaçar.
Kate Upton yok mu Kate Upton
Yaşı da o kadar büyük değil Enes hocam ne büyük kaçacakDüşündüm ama dedim gerek yok, çok büyük kaçar.
Yaşı da o kadar büyük değil Enes hocam ne büyük kaçacak
Sizde de @cevaa potansiyeli varmış Enes hocamYok dur bak, bu vücuda en uyumlu olacak olanı sunacağım sana. Oralarını ve arkasını aşağıdaki güzellikten alıyoruz, konusunu da açmışım.
Sizde de @cevaa potansiyeli varmış Enes hocam
Evettt Enescimmmm
Gelelim Part 2!!!
1.................... Harry Potter asası sende; 3 büyü hakkın var? ( @Tolstoyevski sen bu soruyu cevaplamadın hatırladım)
2.................. Otbüsde uyuyabilir misin ?
3............. Galatasaray olmasaydı hangi takım olurdu?
4............. İnşiiata topun kaçtı mı hiç
5.......... Yalan söyler misin ?
6......... Çay mı Kahve mi
7........ Alkol yada Sigara kullanıyor musun ?
8.......... 3 bilet hakkın var hangi ülkeler? Neden?
9.......... Manisaya ne zaman geliyorsun? @dreamy Seni Spil dağına çıkarcaz
10............... Batıl inançların var mı?
Bendne bukadar ..
İleride bunların misli misli döneceğini hissediyorum
@Sherlock
Bekleriz. @SherlockEvettt Enescimmmm
Gelelim Part 2!!!
1.................... Harry Potter asası sende; 3 büyü hakkın var? ( @Tolstoyevski sen bu soruyu cevaplamadın hatırladım)
2.................. Otbüsde uyuyabilir misin ?
3............. Galatasaray olmasaydı hangi takım olurdu?
4............. İnşiiata topun kaçtı mı hiç
5.......... Yalan söyler misin ?
6......... Çay mı Kahve mi
7........ Alkol yada Sigara kullanıyor musun ?
8.......... 3 bilet hakkın var hangi ülkeler? Neden?
9.......... Manisaya ne zaman geliyorsun? @dreamy Seni Spil dağına çıkarcaz
10............... Batıl inançların var mı?
Bendne bukadar ..
İleride bunların misli misli döneceğini hissediyorum
@Sherlock
Bu Utku İzmirli değil mi... ben gideyimde onu bulayım... sendende hayır yok isot bir inemedin köyden şehre
Abi nedenlerimi söyledim sana, bu yaz geliyorum ama kesin.Bu Utku İzmirli değil mi... ben gideyimde onu bulayım... sendende hayır yok isot bir inemedin köyden şehre
ahhhh @Silinmiş Üye da kaçtı istanbula.
Son Sorum @Sherlock ;
Senin bana sorun var mı
Ben bu 5. maddeyi bir yerlerden hatırlayacağım sanki...
- Olabiliyorsa önce koronanın ilk ortaya çıktığı ana giderim, onu yok ederim, sonra da geri dönerim herhalde. Spontane olarak aklıma bu geldi.
- Uyurum, uyumuşluğum da çoktur.
- Fenerbahçe olurdu muhtemelen, çevremde Fenerbahçe'li çok.
- Kaçtı.
- Söylerim, yalan söylemeye gerek yok bu konuda ama şu şekilde... Örneğin benim gideceğim yerlere geç kalma huyum vardır, o konuda çok yalan söylerim. "Evden çıktım, geldim, gelmek üzereyim" gibi. Genelde bu tip şeyler, büyük bir yalan söylediğimi hatırlamıyorum.
- Çayı çok daha fazla içmeme rağmen kahve diyeceğim çünkü uykuyu alıp götürme özelliğini çok seviyorum.
- Hayır.
- İngiltere olsun, sokakları falan çok çekici duruyor. Norveç olsun, atmosferi muazzam duruyor artı soğuk. Bir de Almanya olsun, korona falan olursam iyi bakarlar.
- Bu yaz olmaz artık malum, önümüzdeki yaz geleyim.
- Sanırım var ama abartı boyutlarda değil. Bir dönem uğurlu kalemim var ve sınavlara onla girmeliyim gibi bir şey vardı mesela. Sonra kalem kayboldu, gereksiz bir adetmiş ama gerçekten o kalemle girdiğim her sınavdan geçmiştim. Elden ele bıçak verme konusunda hassas davranırım, kalmış öyle değişmiyor. Başka aklıma gelmedi şu an.
Çok şükür halimize tıngır,mıngır yuvarlanıyoruz.Nasılsın abi, halin vaktin yerinde mi?
O BHND olacakBHGN ?
Hayır işime gelmiyorBizde böyle, işine gelirse.