- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Teşekkür ederim canım. Arada fırtınalı günlerimiz de oldu ama artık hava güneşliÇok şey öğrendiğim öğrenmeye devam ettiğim canım arkadaşım
Teşekkür ederim canım. Arada fırtınalı günlerimiz de oldu ama artık hava güneşliÇok şey öğrendiğim öğrenmeye devam ettiğim canım arkadaşım
Teşekkür ederim canım. Arada fırtınalı günlerimiz de oldu ama artık hava güneşli
teşekkürlerGüzel bir üye severim samimiyetine inanırım her zaman
Sanırım halloldu.@Tolstoyevski .@dosi etiketini değilde direk dosi diye etiketlesen? Konuyu daha kolay bulurum
@Araf daha yorumunu beklemekteyim
Sana sözüm vardı aylar öncesinden ve sözümü yerime getirmiş oldum senin mesajı alıntı yaparak, hayırlı olsun...@Tolstoyevski .@dosi etiketini değilde direk dosi diye etiketlesen? Konuyu daha kolay bulurum
@Araf daha yorumunu beklemekteyim
Benim şimdi acil işim çıktı. Bu çok ani oldu beSana sözüm vardı aylar öncesinden ve sözümü yerime getirmiş oldum senin mesajı alıntı yaparak, hayırlı olsun...
(Yapamadı)Zey TV’nin sahibi, televizyonun dahi çocuğudur.
Daha detayı bir sıva yapacağım ilerleyen günlerde.
Evet burada net mesaj vermemişim zaten, o yüzden aklımdan çıkmış olması normal diyebiliriz.@MEnes bahsettiğim konu buydu, yapılması gereken ama yapcakmıydın yapmayacakmıydın tam anlayamadım tekrar mesajlara bakınca
44.444 kere maşallah 🧿 Benim de en büyük pişmanlığım 6666’u kaçırmak oldu... 66.666’ı ise hiçbir zaman göremem gibi, bari sende görelim 2021 bitmeden hayırlısıyla.33.333 mesajımı Survivor nedeniyle unutmuştum geçen sene o ara dalmıştım konuda yorum yazmaya.
Yinede 44.444. mesajımı foruma üye olmama vesile olan Survivor konusuna yazdım
Ekli dosyayı görüntüle 88333
@Tolstoyevski @xdragxx
2014'te niyetlenip 2015 senesinde sırf Survivor konusunda yorum yazabilmek için üye olmuştumSurvivor'ı hiç sevmem ama foruma üye olmana sebep olduysa aferin onlara da
11.111 şansın var44.444 kere maşallah 🧿 Benim de en büyük pişmanlığım 6666’u kaçırmak oldu... 66.666’ı ise hiçbir zaman göremem gibi, bari sende görelim 2021 bitmeden hayırlısıyla.
33.333 de olabilir ama benim için o da imkansız. 33 senede ve 33 binde bir her şey tekrar ediyor malum...11.111 şansın var
Ha derdin 6 ise bilemem
33.333 mesajımı Survivor nedeniyle unutmuştum geçen sene o ara dalmıştım konuda yorum yazmaya.
Yinede 44.444. mesajımı foruma üye olmama vesile olan Survivor konusuna yazdım
Ekli dosyayı görüntüle 88333
@Tolstoyevski @xdragxx
Son zamanlarda oynayan teyzelerle birlikte en çok kullandığım görselEkli dosyayı görüntüle 88334
(Bu görsel kadar kullanıldığı her ortama uyum sağlayabilen başka bir görsel yok... )
Eskiden forumda kapak foto varken şu vardı:
Bunun sayesinde sakin kaldım
Geçmişi boşveriyorum genelde.
Şu kapak fotosuna geçiş yapayım. Umarım iyi durur. Hani sen sözünde durmamışsınHakaketen o kapak resmi neden yok. İyi oluyordu lgbt temalı şeyler koyardım.