FF dosimosi / Dosi

Daha önce de belirtildiği gibi, soğuk iklimin (şu sıralar daha da buz gibidir ne güzel) sıcakkanlı insanıdır kendisi ve aynı zamanda 2020 senesinde foruma damgasını vurarak en favori üye seçilmiştir. Çalışkan ve disiplinli moderatörlüğü ile forumun olmazsa olmazları arasındadır. :A (bu smiley de olmasa sıvadığım sanılacak, halbuki ben kiiim sıva kiim... :A @Dosi )

• Harika
Reactions: Dosi
Daha önce de belirtildiği gibi, soğuk iklimin (şu sıralar daha da buz gibidir ne güzel) sıcakkanlı insanıdır kendisi ve aynı zamanda 2020 senesinde foruma damgasını vurarak en favori üye seçilmiştir. Çalışkan ve disiplinli moderatörlüğü ile forumun olmazsa olmazları arasındadır. :A (bu smiley de olmasa sıvadığım sanılacak, halbuki ben kiiim sıva kiim... :A @Dosi )
Çok teşekkürler :bhr: 🥰

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Benim dışımda forumda olan tek gurbetçi. :A O yüzden bazen ortak yönlerimiz çok fazla oluyor, dillerle aramız iyi mesela. :A İlk 2017'de tanıdım ve o gün bugündür bir şekilde ilerliyor işte. Yine foruma emek verenlerden biri.. Sohbeti de güzel, İsveç'li olduğuna bakmamak lazım ruhen tam yurdum insanı zaten. Forumda ve reelde başarılarının devamını diler en kısa sürede nalet olası karantinadan kurtulması dileyerek cümleyi bağlıyorum. :bhr: @Dosi

• Harika
Benim dışımda forumda olan tek gurbetçi. :A O yüzden bazen ortak yönlerimiz çok fazla oluyor, dillerle aramız iyi mesela. :A İlk 2017'de tanıdım ve o gün bugündür bir şekilde ilerliyor işte. Yine foruma emek verenlerden biri.. Sohbeti de güzel, İsveç'li olduğuna bakmamak lazım ruhen tam yurdum insanı zaten. Forumda ve reelde başarılarının devamını diler en kısa sürede nalet olası karantinadan kurtulması dileyerek cümleyi bağlıyorum. :bhr: @Dosi
Babaannem sağolsun, türk yönümün daha ağır basmasına sebep oldu :bhr: (dil konusunda kötüydüm, onu da forum sayesinde ilerlettim :A )

'bir şekilde ilerliyor işte' 😱 ilginç :A

Güzel dileklerin için teşekkürler. Aynısını ben de sana diliyorum :bhr:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and Gerekli24
Forumun neşelerinden çalışkan moderatörü. Aynı zamanda anlayışlı tartışma ihtimalinin en az olacağı üyelerden biri. Ayrıca forumda bildiğim kadarıyla nadir kadın üyelerden biri.

• Harika
Forumun neşelerinden çalışkan moderatörü. Aynı zamanda anlayışlı tartışma ihtimalinin en az olacağı üyelerden biri. Ayrıca forumda bildiğim kadarıyla nadir kadın üyelerden biri.
Teşekkürler bu güzel yorumların için :bhr:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Gerekli24 and NES
Forumdaki en sevdiğim üyelerden birisi. Yorumlarını ve kendisini gayet pozitif ve eğlenceli buluyorum.

• Harika
Güzel bir mesaj sayısı sözlük konumda yer alsın:
IMG_20210713_163819.jpg

@Tolstoyevski bu rakamlar sana bir şeyi hatırlatıyor mu? :A
Ben @Dosi nin burada paylaştığını fark etmeden çoktan onun profiline hatıra bıraktım bile :A Zaten pusudaydım, fark edince kaçırmadım tarihi fırsatı, biz kendimiz göremeyeceğiz bari görenleri görelim dedim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Ben @Dosi nin burada paylaştığını fark etmeden çoktan onun profiline hatıra bıraktım bile :A Zaten pusudaydım, fark edince kaçırmadım tarihi fırsatı, biz kendimiz görememeyeceğimiz bari görenleri görelim dedim :A
Benim bahsetmek istediğimi @xdragxx anladı bile. :A