FF dosimosi / Dosi

@Tolstoyevski konu için tekrar teşekkürler.
Konudaki foto bir ara kullandığım bir avatardı🤗 belkide onu bilerek ayarladın?

Bir kaç ay önce bu konuyu açmayı düşünmüştüm. Kısmet senin açmanaymış demek ki. Hoş bir sürpriz oldu.

Güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler :bhr:

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski konu için tekrar teşekkürler.
Konudaki foto bir ara kullandığım bir avatardı🤗 belkide onu bilerek ayarladın?

Bir kaç ay önce bu konuyu açmayı düşünmüştüm. Kısmet senin açmanaymış demek ki. Hoş bir sürpriz oldu.

Güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler :bhr:
Hiçbir şey tesadüf değildir... Geçmiş, şimdi ve gelecek zaman daima birbirine bağlıdır. Eylemler daima bir sebebe dayanır ve kelebek etkisi her yerdedir.... :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
"Foruma üye oluyorum, acaba ne olsa kullanıcı adım? Dur düşüneyim, aha da gözüme 'dos' ilişti. Ne yapsam acaba, 'dos, dos, dos', 'dosi, dosi, dosi', buldum, 'dosimosi' olsun."
@Dosi'nin kullanıcı adını bulma hikayesi. :A
@Ahmed al tam detaylı kullanıcı ismimin hikayesini @Araf yazmış :A attı ama tuttu :A
Bundan sonra 100 kere sorma hikayeyi :A
:A bankdosa, kullanıcı ismimin ilhamıdır :A
@Araf çok güzel özetlemişti geçen :A burayada ışınlayabiliriz :A
İşte bu :Ekli dosyayı görüntüle 85255
@MasacRE @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx

Benim gibi kolaya kaçıp kendi adını koyanlar yaşıyor bu durumda. :F
Ya ben senelerdir forumda sadece reyting sonucu ve Survivor'a bakan biriydim. 2014te niyetlenip vazgeçmiştim. Sonra 2015'te karar verirken 1 hafta takılıp bırakırım diye uydurma kullanıcı ismi ile kayıt oldum. Yoksa yüksek ihtimalle dilemma yapardım kullanıcı ismimi :A
bir ara senin programda çok bahsim geçince değiştireyim kendi ismimi ayarlıyım dedim ama sonra kaldı öyle. Kullanıcı ismimde en beğenilen seçilince böylesi daha iyi dedim :Z

Ya ben senelerdir forumda sadece reyting sonucu ve Survivor'a bakan biriydim. 2014te niyetlenip vazgeçmiştim. Sonra 2015'te karar verirken 1 hafta takılıp bırakırım diye uydurma kullanıcı ismi ile kayıt oldum. Yoksa yüksek ihtimalle dilemma yapardım kullanıcı ismimi :A
bir ara senin programda çok bahsim geçince değiştireyim kendi ismimi ayarlıyım dedim ama sonra kaldı öyle. Kullanıcı ismimde en beğenilen seçilince böylesi daha iyi dedim :Z
Aynen şu an kısa hali daha iyi. Mosi kısmı gereksizmiş. :A
Benim programda evet her bölümde vardın mutlaka. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen şu an kısa hali daha iyi. Mosi kısmı gereksizmiş. :A
Benim programda evet her bölümde vardın mutlaka. :F
Eskiden forumda kapak foto varken şu vardı:
Bunun sayesinde sakin kaldım :A
Geçmişi boşveriyorum genelde.
******.png

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Ahmed
Hakaketen o kapak resmi neden yok. İyi oluyordu lgbt temalı şeyler koyardım. :F
Geçen @bazinga kapak fotosu gelecek diye yazmıştı. Ozaman yaparsın :A.

@bazinga Mayıs ayında sözlükte yorumların eksik olmadı üyelere. Sorgu odasında sorum cevapsız kalmıştı. Burada birşeyler duyarım umarım :A :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Bilmeseniz daha iyiydi :A Küçükken mahallede maç yaparken bir çocuk her golden sonra xdragxx diye bağırırdı anlamsız bir şekilde :A Bilinçaltıma yerleşmiş ben de foruma girerken nickimi böyle yaptım :D
X de var mıydı onda 😱
Dragon kelimesini çağrıştırıyor bana :A
Değişimi düşünmüyormusun?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx