- Reaksiyon puanı
- 114,233
- Puanı
- 1,060
Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yokÖyle şeylere takan bir insan gibi mi gözüküyorum aşk olsun
Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yokÖyle şeylere takan bir insan gibi mi gözüküyorum aşk olsun
Benim gibi havalı kişiler takmaz 😎Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yok
Havana pek şahit olmadım ama neyseBenim gibi havalı kişiler takmaz 😎
Yok artık daha neler 😕Havana pek şahit olmadım ama neyse
tamam be surat asma. Gıcıklık yaptımYok artık daha neler 😕
HayırŞimdi bir de sıva isteyecek kesin bu ZEY...
Güzel... Çünkü benim hala başkalarına sıva yapmama sadece kendimi sıvama modumun devam ettiğini biliyorsundur...
Bu konuda kişi hakkındaki fikir belirtilir. Sıvama zorunluluğu yok 😏Güzel... Çünkü benim hala başkalarına sıva yapmama sadece kendimi sıvama modumun devam ettiğini biliyorsundur...
Biliyorum gömebilirsin de ama şimdi kendi konunda seni gömmeye gerek yok...Bu konuda kişi hakkındaki fikir belirtilir. Sıvama zorunluluğu yok 😏
Yani, gömme olursa faturası ağır olur tabikiBiliyorum gömebilirsin de ama şimdi kendi konunda seni gömmeye gerek yok...
Büyük ihtimal ağır olacaktır, o yüzden şimdilik o topa girmeyi düşünmüyorum...Yani, gömme olursa faturası ağır olur tabiki
Kesinlikle ve şimdilik yerine hiç bir zaman diye yazman gerekirdiBüyük ihtimal ağır olacaktır, o yüzden şimdilik o topa girmeyi düşünmüyorum...
Herkese hainlik yapıp gömme işini de çok sevdiğim için hiçbir zaman diye yazamadım niyeyse...Kesinlikle ve şimdilik yerine hiç bir zaman diye yazman gerekirdi
Hafif dozda gömmeye ses etmem ama çizgiyi aşarsan iste ben de neler yapacağımı kestirememHerkese hainlik yapıp gömme işini de çok sevdiğim için hiçbir zaman diye yazamadım niyeyse...
Biliyorum bilmem ki... Onu ayarlarım ben, beni biliyorsun benim işim dengedir...Hafif dozda gömmeye ses etmem ama çizgiyi aşarsan iste ben de neler yapacağımı kestiremem
Yine geldi kendisine sıvaBiliyorum bilmem ki... Onu ayarlarım ben, beni biliyorsun benim işim dengedir...
Tek bir cümlede bir sürü detayForumun etkinlik,detay,analiz,yardımlaşma,yorumlarda başarılı üyesidir
Her zaman gelir, hiç bir yere gitmez o sıva...Yine geldi kendisine sıva
He bilirim bilirim :/