Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yokÖyle şeylere takan bir insan gibi mi gözüküyorum aşk olsun![]()
Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yokÖyle şeylere takan bir insan gibi mi gözüküyorum aşk olsun![]()
Benim gibi havalı kişiler takmaz 😎Hepimizin içinde var o duygu. Takmıyormuş numarası yapmana gerek yok![]()
Havana pek şahit olmadım ama neyseBenim gibi havalı kişiler takmaz 😎
Yok artık daha neler 😕Havana pek şahit olmadım ama neyse![]()
tamam be surat asma. Gıcıklık yaptımYok artık daha neler 😕
HayırŞimdi bir de sıva isteyecek kesin bu ZEY...
Güzel...
Bu konuda kişi hakkındaki fikir belirtilir. Sıvama zorunluluğu yok 😏Güzel...Çünkü benim hala başkalarına sıva yapmama sadece kendimi sıvama modumun devam ettiğini biliyorsundur...
![]()
Biliyorum gömebilirsin de ama şimdi kendi konunda seni gömmeye gerek yok...Bu konuda kişi hakkındaki fikir belirtilir. Sıvama zorunluluğu yok 😏
Yani, gömme olursa faturası ağır olur tabikiBiliyorum gömebilirsin de ama şimdi kendi konunda seni gömmeye gerek yok...![]()
Büyük ihtimal ağır olacaktır, o yüzden şimdilik o topa girmeyi düşünmüyorum...Yani, gömme olursa faturası ağır olur tabiki![]()
Kesinlikle ve şimdilik yerine hiç bir zaman diye yazman gerekirdiBüyük ihtimal ağır olacaktır, o yüzden şimdilik o topa girmeyi düşünmüyorum...![]()
Herkese hainlik yapıp gömme işini de çok sevdiğim için hiçbir zaman diye yazamadım niyeyse...Kesinlikle ve şimdilik yerine hiç bir zaman diye yazman gerekirdi![]()
Hafif dozda gömmeye ses etmem ama çizgiyi aşarsan iste ben de neler yapacağımı kestirememHerkese hainlik yapıp gömme işini de çok sevdiğim için hiçbir zaman diye yazamadım niyeyse...![]()
Biliyorum bilmem ki... Onu ayarlarım ben, beni biliyorsun benim işim dengedir...Hafif dozda gömmeye ses etmem ama çizgiyi aşarsan iste ben de neler yapacağımı kestiremem![]()
Yine geldi kendisine sıvaBiliyorum bilmem ki... Onu ayarlarım ben, beni biliyorsun benim işim dengedir...![]()
Tek bir cümlede bir sürü detayForumun etkinlik,detay,analiz,yardımlaşma,yorumlarda başarılı üyesidir![]()
![]()
Her zaman gelir, hiç bir yere gitmez o sıva...Yine geldi kendisine sıva
He bilirim bilirim :/