Nereden biliyorsun ya.Şimdi bak işte hazır Survivor favorin de elenmişken kafa dağıtırsın.![]()
Benim asıl isteğim iki admin'i karşı karşıya getirmekti ama Çiğdem'i kırmayalım.O halde @Çiğdem e geçmiş olsun şimdiden.![]()
Evde Survivor izleyen biriyle yaşıyorsan ister istemez öğreniyorsun.Nereden biliyorsun ya.Yıkık durumdayım şu an.
![]()
Evde izliyorlar ama sen takip etmiyorsun helal olsun.Evde Survivor izleyen biriyle yaşıyorsan ister istemez öğreniyorsun.İşte bu program o yıkıklığını toparlayacak.
![]()
Vaktim değerli.Evde izliyorlar ama sen takip etmiyorsun helal olsun.Önce bir şu gece geçsin, sonra okuyacağım söz.
![]()
Yaa saat başı etiket atarsın sen şimdi.Vaktim değerli.Tamam ama bu sözü unutturmam şimdiden haberin olsun.
![]()
Atmam ama hafta sonu hala mesaj gelmemiş olursa bir kerecik yoklarım.Yaa şimdi saat başı etiket atarsın sen şimdi.![]()
İyi bari daha zamanım varmış güzel.Atmam ama hafta sonu hala mesaj gelmemiş olursa bir kerecik yoklarım.![]()
Gibi değil zaten öyleyim.Anam Aserat da tam yapımcı gibi, hemen fırsatları değerlendirip seni almış.![]()
Tamam sana da uygun bir zamanda yer açarız talep yoğun bu aralar.Ben ne zaman katılacağım bu yarışmaya![]()
Acele et birazTamam sana da uygun bir zamanda yer açarız talep yoğun bu aralar.![]()
3 ve 4. haftalar dolu 5'e yazayım.Acele et biraz![]()
Tamam çekimleri yapalım şimdiden, sonra yayınlarsın3 ve 4. haftalar dolu 5'e yazayım.![]()
Ne acelen var yine mi ara veriyorsun.Tamam çekimleri yapalım şimdiden, sonra yayınlarsın![]()
Öyle bir niyetim yok ama belli olmaz yine deNe acelen var yine mi ara veriyorsun.![]()
O zaman biraz daha beklemen lazım acele işe şeytan karışır.Öyle bir niyetim yok ama belli olmaz yine de![]()
Tamam beO zaman biraz daha beklemen lazım acele işe şeytan karışır.![]()