Teşekkürler canım. Bakalım ilerleyen bölümlerde senin puanını geçen biri çıkacak mı.Çok güzeldi, zaten formatı beğenmiştim içinde olmak da güzel oldu. Emeğine sağlık @Aserat.
Eşit puan almış gibi görüyorum ben.
Zor, benim Magazin hafızam güçlüdür gerçi @xBUGRAx'nın da güçlü, daha yüksek beklerdim.Teşekkürler canım. Bakalım ilerleyen bölümlerde senin puanını geçen biri çıkacak mı.
Teşekkürler canım. Evet sen seviyordun bizimki ondan uzun sürecek inş.
Teşekkürler. Anlaşılan isim seçerken egzotik kişiler pek tutmuyor nispeten daha tanıdıklara yönelmek gerekecek.
Teşekkürler canım. Evet sen seviyordun bizimki ondan uzun sürecek inş.
3. bölüm için konuklar belli ama 4'e alırım seni. İstersen ilk bölümü de oku @kerem ve @Yiğitt yarışmıştı.
eTV - Ya Tutarsa - 1. Bölüm | kerem vs Yiğitt | Yeni Yarışma
Aserat: Fav10'un çiçeği burnunda yarışması 'Ya Tutarsa'dan herkese merhaba! :Z :Z Formatımız oldukça basit, iki yarışmacı her bölüm 10 ünlünün yaşını tahmin edecek ve gecenin sonunda en yüksek puanı alan tarafın yüzü gülecek. Tahminler ve doğru cevaplar arasında farka göre alınan puanlar da...fav10.net
Orhan Veli dışında sizin konuklar çok tuhafmış sizin gibi @keremİlk bölümde ben konuktum, onu da oku.
Gitmeden sen de katıl.Orhan Veli dışında sizin konuklar çok tuhafmış sizin gibi @kerem
Sağol canım sözelliğim tuttu yine.
Daha 3. bölüm çekilmediği için konuk işini planlamamıştım o zaman 4'e ikinizi alalım. @ÇiğdemBana herhangi bir teklif gelmedi henüz.
Yarın bir gün yaparım inşallah.Gelinim Forumda stresinden sonra burası seni rahatlatacaktır bekliyorum yorumunu. @dreamy
Şimdi bak işte hazır Survivor favorin de elenmişken kafa dağıtırsın.Yarın bir gün yaparım inşallah.