Dillendirip durmayın şunu, size de bir şey söylemeye gelmiyor...Ben Buğra'ya da küs olduğundan fena halde şüpheliyim ya hayırlısı. @alperuz
Haluk Bilginer yorumu okuyunca benim de aklımdan aynı düşünceler geçmedi değil anlarım.
Durumun böyle çıkacağına bahse girerim. Buğra'ya sordum bakalım cevap verirse öğreniriz.
Dedikodu da yapılmıyor bunlarla.Haluk Bilginer yorumu okuyunca benim de aklımdan aynı düşünceler geçmedi değil anlarım.
Durumun böyle çıkacağına bahse girerim. Buğra'ya sordum bakalım cevap verirse öğreniriz.
Benimle yapılır da @serhatt'ta iş yok.Dedikodu da yapılmıyor bunlarla.
Allah'tan korkarım ben, sizin gibi günahkar değilim elhamdülillah...Benimle yapılır da @serhatt'ta iş yok.
Günün fıkrası. Nasreddin Hoca'dan bile beter bu. @alperuzAllah'tan korkarım ben, sizin gibi günahkar değilim elhamdülillah...
Ahahahahahahahahah. @AseratAllah'tan korkarım ben, sizin gibi günahkar değilim elhamdülillah...
Al günahlarımı oh oh.Günün fıkrası. Nasreddin Hoca'dan bile beter bu. @alperuz
Artık yüzümüze baka baka dalga geçiyor bu kadarı fazla.Ahahahahahahahahah. @Aserat
Açta kendine gül sen münasebetsiz herif...Ahahahahahahahahah. @Aserat
Açta kendine gül sen münasebetsiz herif...
Atma başı açık kadınları bana, namahrem...
@serhatt bize kötüleyip kendini temize çıkarmaya çalışıyordur.Artık yüzümüze baka baka dalga geçiyor bu kadarı fazla.
Firuzan sıradan bir başı açık değil yalnız koskoca süperstar.Atma başı açık kadınları bana, namahrem...
Serhan = biz Normalde fazla merak etmeyeceğim şeyi x5 kat merak eder oldum @serhatt sağolsun.@serhatt bize kötüleyip kendini temize çıkarmaya çalışıyordur.
Ekli dosyayı görüntüle 87784
Ekli dosyayı görüntüle 87786