Nereden biliyorsun ya. Yıkık durumdayım şu an.Şimdi bak işte hazır Survivor favorin de elenmişken kafa dağıtırsın.
Benim asıl isteğim iki admin'i karşı karşıya getirmekti ama Çiğdem'i kırmayalım.O halde @Çiğdem e geçmiş olsun şimdiden.
Evde Survivor izleyen biriyle yaşıyorsan ister istemez öğreniyorsun. İşte bu yarışma yıkıklığını toparlayacak.Nereden biliyorsun ya. Yıkık durumdayım şu an.
Evde izliyorlar ama sen takip etmiyorsun helal olsun. Önce bir şu gece geçsin, sonra okuyacağım söz.Evde Survivor izleyen biriyle yaşıyorsan ister istemez öğreniyorsun. İşte bu program o yıkıklığını toparlayacak.
Vaktim değerli. Tamam ama bu sözü unutturmam şimdiden haberin olsun.Evde izliyorlar ama sen takip etmiyorsun helal olsun. Önce bir şu gece geçsin, sonra okuyacağım söz.
Yaa saat başı etiket atarsın sen şimdi.Vaktim değerli. Tamam ama bu sözü unutturmam şimdiden haberin olsun.
Atmam ama hafta sonu hala mesaj gelmemiş olursa bir kerecik yoklarım.Yaa şimdi saat başı etiket atarsın sen şimdi.
İyi bari daha zamanım varmış güzel.Atmam ama hafta sonu hala mesaj gelmemiş olursa bir kerecik yoklarım.
Gibi değil zaten öyleyim.Anam Aserat da tam yapımcı gibi, hemen fırsatları değerlendirip seni almış.
Tamam sana da uygun bir zamanda yer açarız talep yoğun bu aralar.Ben ne zaman katılacağım bu yarışmaya
Acele et birazTamam sana da uygun bir zamanda yer açarız talep yoğun bu aralar.
3 ve 4. haftalar dolu 5'e yazayım.Acele et biraz
Tamam çekimleri yapalım şimdiden, sonra yayınlarsın3 ve 4. haftalar dolu 5'e yazayım.
Ne acelen var yine mi ara veriyorsun.Tamam çekimleri yapalım şimdiden, sonra yayınlarsın
Öyle bir niyetim yok ama belli olmaz yine deNe acelen var yine mi ara veriyorsun.
O zaman biraz daha beklemen lazım acele işe şeytan karışır.Öyle bir niyetim yok ama belli olmaz yine de
Tamam be iyi bir rakip seç bari karşımaO zaman biraz daha beklemen lazım acele işe şeytan karışır.