Yaaaa bırakın Enes hocam İşinize geldiği gibi izliyorsunuz işte
Alakası yok, Acun'un işine geldiği gibi izliyoruz ve ben bunu dile getiriyorum.
Yaaaa bırakın Enes hocam İşinize geldiği gibi izliyorsunuz işte
Ya Enes hocam. Yan diyorsunuz ki o konseyde Cemal ve Nisa Sercan'a ağzının payını verdiler Sercan'ın platonik olduğu ispatlandı ama bize izletmediler?Alakası yok, Acun'un işine geldiği gibi izliyoruz ve ben bunu dile getiriyorum.
İnşallah.
Bir teori okudum Twitter’da. Nisa elenecekmiş. İzleyenler Aycan’da olduğu gibi isyan etmesin diye Acun, insanları Nisa’dan soğutmak amacıyla böyle bir kurgu oluşturmuş. İlginç gelmişti.
Tamam işte herkes böyle düşünüyor, elenince gelen tepkileri önlemek amaçlı böyle bir kurgu oluşturmuş diyor. @eskici Acun’un Evrim’i birinci yapacağını iddia ediyordu bir zamanlar.Büyük SMS olayı bitmeden önce yaşansa tamam ama o ara Nisa'nın SMS olarak yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi ama yapabilir tabii, beklerim. İyice @eskici gibi olduk hepimiz.
Yok yok olmaz Şerlok beyciğim mümkün değil Öyle bir şey yaşanacak olursa o dakika bırakırım Survivor'u izlemeyi zatenYalnız bu Acun gider Nisa'yı gönderir, Evrim'i orada tutmaya devam eder. Kendimize sprey sıkmak durumunda kalmayız umarım Utku beyciğim, güvenmiyorum ben televizyonun dahi çocuğuna.
Ya Enes hocam. Yan diyorsunuz ki o konseyde Cemal ve Nisa Sercan'a ağzının payını verdiler Sercan'ın platonik olduğu ispatlandı ama bize izletmediler?
Yok yok olmaz Şerlok beyciğim mümkün değil Öyle bir şey yaşanacak olursa o dakika bırakırım Survivor'u izlemeyi zaten
Ya hocam haftada 7 gün olan bir yarışma. Ada hayatı zaten 10 dakika bile gösterilmiyor bildiğim kadarıyla Bana göre Sercan haklı nokta kudur hocam kudurYahu hayır, onun olabileceğini yazmış sadece birisi. Not olarak düşmüştüm sadece. Konsey videosunun sonunda Cemal Can, Nisa falan gülüyorlarmış. Arada bir şeyler yaşanmış ama kesmişler yazıyordu yorumda. Dediğim gibi odaklanman gereken kısım orası değildi.
Diyorum ki eğer Nisa ile Sercan arasında bundan iki ay önce gerçekten bir şeyler yaşandıysa ve Nisa gerçekten Sercan'a notlar falan yazdıysa bize bunu izletmediler. İzlemediğimiz görüntüler üzerinden, görmediğimiz notlar üzerinden çıkarımlar yapmanın yanlış olduğunu söylüyorum kısaca özetlemek gerekirse.
Tamam işte herkes böyle düşünüyor, elenince gelen tepkileri önlemek amaçlı böyle bir kurgu oluşturmuş diyor. @eskici Acun’un Evrim’i birinci yapacağını iddia ediyordu bir zamanlar.
Büyük sms diye bir şey yok kardeşim hepsi yalan dolan Acun’un kimi eleyeceğini akşam göreceğiz belki de Sercan’ı eler yok yok o kadar da değilBüyük SMS olayı bitmeden önce yaşansa tamam ama o ara Nisa'nın SMS olarak yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi ama yapabilir tabii, beklerim. İyice @eskici gibi olduk hepimiz.
Parantez içi reis bari bu konuda kes sesini(Bıraktılar. )
Ya hocam haftada 7 gün olan bir yarışma. Ada hayatı zaten 10 dakika bile gösterilmiyor bildiğim kadarıyla Bana göre Sercan haklı nokta kudur hocam kudur
Evrim performansını çok bozdu yoksa yapabilirdiTamam işte herkes böyle düşünüyor, elenince gelen tepkileri önlemek amaçlı böyle bir kurgu oluşturmuş diyor. @eskici Acun’un Evrim’i birinci yapacağını iddia ediyordu bir zamanlar.
Parantez içi reis bari bu konuda kes sesini
Amin Şerlok beyciğim @xdragxx de çok sevdiği Sercan'ına kavuşsun böyleceSercan dönünce inşallah Muriqi'nin yerine transfer edilir.
Yaaa ben sevmiyorum ki Sercan'ı Ama objektifimSercan dönünce inşallah Muriqi'nin yerine transfer edilir.
Adam ilk gün sakatlanıp dönmüş Metin beyciğim Sizin büyülü spreyler o konuda işe yaramamış anlaşılanYa ben Arka Sokaklar - Murat destekleyecektim, gerçekten ünlüydü herif. Nereye gitti bu adam bak aklıma geldi...
Dün akşam itibariyle Cemal Can şampiyonluğunu ilan etmiştirBence yeterince inandırıcı bir kurgu değil ama Nisa'yı eleyip, üzerini kapamak için de yeterli sayılır. Ersin'in bir anda gönderilişini bile unuttuk baksana. Evet hatırlıyorum, @eskici'nin dönem dönem ilginç teorileri bulunuyor. Şu an kimin şampiyon yapılacağını düşünüyor acaba merak ettim.
Dün akşam itibariyle Cemal Can şampiyonluğunu ilan etmiştir