Emre Ozansoy
Süper Mod.
@Emre Ozansoy sen iyisin bu işlerde, kıyıya köşeye not al şu mesajı.Bu arada benzer düşünüyorum, performansı da arttı yürüyor şampiyonluğa.
Berkan'ı harcayacaklar, adam uçuyordu...
Cemal Can asla olamaz şampiyon.
@Emre Ozansoy sen iyisin bu işlerde, kıyıya köşeye not al şu mesajı.Bu arada benzer düşünüyorum, performansı da arttı yürüyor şampiyonluğa.
Adam ilk gün sakatlanıp dönmüş Metin beyciğimSizin büyülü spreyler o konuda işe yaramamış anlaşılan
![]()
Berkan’ın performansında düşüş var, Cemal Can daha iyi şu an@Emre Ozansoy sen iyisin bu işlerde, kıyıya köşeye not al şu mesajı.Bu arada benzer düşünüyorum, performansı da arttı yürüyor şampiyonluğa.
Zaten daha kimse ne olduğunu anlayamadan gönderildi adam. İlginç bir durumVay arkadaş, aslında Arka Sokaklar - Murat reytingli de bir kişiliktir. Acun'dan aylarca adada tutmasını beklerdim kendisini, zamanında Anıl vardı yattığı yerden kilo almıştı.![]()
Cemal Can'ın tırnaklarını yemesi her zaman yaptığı bir hareket. Çoğu konseyde, oyun alanlarında yaptığı birşeyi bununla bağlamayın artık yeter.Sercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣
Ben ilk kez yazdımCemal Can'ın tırnaklarını yemesi her zaman yaptığı bir hareket. Çoğu konseyde, oyun alanlarında yaptığı birşeyi bununla bağlamayın artık yeter.
Ne fark eder. Sabahtan beri aynı yorumu yapan bilmem kaçıncı isimsin. Doğru dürüst izlemiyorsanız bu şekilde yorumlar yapmanız doğru değil. İyi izleyenler bilir ki Cemal Can'ın her zaman yaptığı hareket.Ben ilk kez yazdım![]()
Ver müzüğü ertem pardon @Sherlock .Evrim ve Evrim fanları için veriyorum müzüğü Utku beyciğim o halde...
Yok yaa tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey değil ki![]()
Vur @Sherlock ,bu konuda seni daima seni destekliyorum.Evrim'i sevmiyorum ben, olmayan notlar üzerinden de reisimi eleştiremem.Unutmadık yaptıklarını...
Yaramazlık yaptı.Ahahahaha.Hangi konu Dosi hanım, ne yaptı yine Utku beyciğim...
![]()
Canım yoldaşım bu şarkı sana gelsin.Sıradaki kurbanımız da eklenmiş görseleMasadan birer birer eksiliyorlardı...
Enes,atma artık şu zehirli oklarıYalnız bu Acun gider Nisa'yı gönderir, Evrim'i orada tutmaya devam eder. Kendimize sprey sıkmak durumunda kalmayız umarım Utku beyciğim, güvenmiyorum ben televizyonun dahi çocuğuna.![]()
Tam üstüne bastın,ayağını kaldırmaYa Enes hocam. Yan diyorsunuz ki o konseyde Cemal ve Nisa Sercan'a ağzının payını verdiler Sercan'ın platonik olduğu ispatlandı ama bize izletmediler?
@eskici istihareye yatmadan bu sorunun cevabını bilemeyeceğiz.Bence yeterince inandırıcı bir kurgu değil ama Nisa'yı eleyip, üzerini kapamak için de yeterli sayılır. Ersin'in bir anda gönderilişini bile unuttuk baksana.Evet hatırlıyorum, @eskici'nin dönem dönem ilginç teorileri bulunuyor. Şu an kimin şampiyon yapılacağını düşünüyor acaba merak ettim.
![]()
Bende destekleyecektim.Hatta survivor başlamadan (3)tane favorim arkasındaydı.Nasıl olduysa herif oynamadan sakatlandı.Ya ben Arka Sokaklar - Murat destekleyecektim, gerçekten ünlüydü herif.Nereye gitti bu adam bak aklıma geldi...
Bu olayın arkasında başka olayların döndüğü konuşuluyor.Zaten daha kimse ne olduğunu anlayamadan gönderildi adam. İlginç bir durumBu sene de sakatlanıp adada tutulanlar oldu ama ne Ersin'de ne de Murat Komiser'de bu durumu göremedik nedense
![]()