TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Emre Ozansoy sen iyisin bu işlerde, kıyıya köşeye not al şu mesajı. :A Bu arada benzer düşünüyorum, performansı da arttı yürüyor şampiyonluğa. :A Berkan'ı harcayacaklar, adam uçuyordu...

Cemal Can asla olamaz şampiyon. :A

Adam ilk gün sakatlanıp dönmüş Metin beyciğim :A Sizin büyülü spreyler o konuda işe yaramamış anlaşılan :A

Vay arkadaş, aslında Arka Sokaklar - Murat reytingli de bir kişiliktir. Acun'dan aylarca adada tutmasını beklerdim kendisini, zamanında Anıl vardı yattığı yerden kilo almıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Vay arkadaş, aslında Arka Sokaklar - Murat reytingli de bir kişiliktir. Acun'dan aylarca adada tutmasını beklerdim kendisini, zamanında Anıl vardı yattığı yerden kilo almıştı. :A
Zaten daha kimse ne olduğunu anlayamadan gönderildi adam. İlginç bir durum :A Bu sene de sakatlanıp adada tutulanlar oldu ama ne Ersin'de ne de Murat Komiser'de bu durumu göremedik nedense :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Dünyada dondurma boyutunda hiçbir şey kalmamış, hepsini dondurma reis yemiş :A @Sherlock @MasacRE

ea_dteqxyaesczn-jpeg.87138

• Güldürdün
Reactions: eskici
Bence yeterince inandırıcı bir kurgu değil ama Nisa'yı eleyip, üzerini kapamak için de yeterli sayılır. Ersin'in bir anda gönderilişini bile unuttuk baksana. :A Evet hatırlıyorum, @eskici'nin dönem dönem ilginç teorileri bulunuyor. Şu an kimin şampiyon yapılacağını düşünüyor acaba merak ettim. :A
@eskici istihareye yatmadan bu sorunun cevabını bilemeyeceğiz. :F

• Güldürdün
Reactions: eskici
Zaten daha kimse ne olduğunu anlayamadan gönderildi adam. İlginç bir durum :A Bu sene de sakatlanıp adada tutulanlar oldu ama ne Ersin'de ne de Murat Komiser'de bu durumu göremedik nedense :A
Bu olayın arkasında başka olayların döndüğü konuşuluyor.
Varan 1:Eski eşi Gamze Özçelik'in yeni flörtü Mert Öcal ile papaz olmaması
IMG_0980.jpg Varan 2

• Beğendim
Reactions: MasacRE