TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İnşallah. :A

Bir teori okudum Twitter’da. Nisa elenecekmiş. İzleyenler Aycan’da olduğu gibi isyan etmesin diye Acun, insanları Nisa’dan soğutmak amacıyla böyle bir kurgu oluşturmuş. :A İlginç gelmişti. :A

Büyük SMS olayı bitmeden önce yaşansa tamam ama o ara Nisa'nın SMS olarak yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi ama yapabilir tabii, beklerim. :A İyice @eskici gibi olduk hepimiz. :A

Büyük SMS olayı bitmeden önce yaşansa tamam ama o ara Nisa'nın SMS olarak yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi ama yapabilir tabii, beklerim. :A İyice @eskici gibi olduk hepimiz. :A
Tamam işte herkes böyle düşünüyor, elenince gelen tepkileri önlemek amaçlı böyle bir kurgu oluşturmuş diyor. :A @eskici Acun’un Evrim’i birinci yapacağını iddia ediyordu bir zamanlar. :A

Yalnız bu Acun gider Nisa'yı gönderir, Evrim'i orada tutmaya devam eder. Kendimize sprey sıkmak durumunda kalmayız umarım Utku beyciğim, güvenmiyorum ben televizyonun dahi çocuğuna. :A
Yok yok olmaz Şerlok beyciğim mümkün değil :A Öyle bir şey yaşanacak olursa o dakika bırakırım Survivor'u izlemeyi zaten :A

Ya Enes hocam. Yan diyorsunuz ki o konseyde Cemal ve Nisa Sercan'a ağzının payını verdiler Sercan'ın platonik olduğu ispatlandı ama bize izletmediler?

Yahu hayır, onun olabileceğini yazmış sadece birisi. Not olarak düşmüştüm sadece. Konsey videosunun sonunda Cemal Can, Nisa falan gülüyorlarmış. Arada bir şeyler yaşanmış ama kesmişler yazıyordu yorumda. Dediğim gibi odaklanman gereken kısım orası değildi. :D

Diyorum ki eğer Nisa ile Sercan arasında bundan iki ay önce gerçekten bir şeyler yaşandıysa ve Nisa gerçekten Sercan'a notlar falan yazdıysa bize bunu izletmediler. İzlemediğimiz görüntüler üzerinden, görmediğimiz notlar üzerinden çıkarımlar yapmanın yanlış olduğunu söylüyorum kısaca özetlemek gerekirse.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yahu hayır, onun olabileceğini yazmış sadece birisi. Not olarak düşmüştüm sadece. Konsey videosunun sonunda Cemal Can, Nisa falan gülüyorlarmış. Arada bir şeyler yaşanmış ama kesmişler yazıyordu yorumda. Dediğim gibi odaklanman gereken kısım orası değildi. :D

Diyorum ki eğer Nisa ile Sercan arasında bundan iki ay önce gerçekten bir şeyler yaşandıysa ve Nisa gerçekten Sercan'a notlar falan yazdıysa bize bunu izletmediler. İzlemediğimiz görüntüler üzerinden, görmediğimiz notlar üzerinden çıkarımlar yapmanın yanlış olduğunu söylüyorum kısaca özetlemek gerekirse.
Ya hocam haftada 7 gün olan bir yarışma. Ada hayatı zaten 10 dakika bile gösterilmiyor bildiğim kadarıyla :A Bana göre Sercan haklı nokta kudur hocam kudur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamam işte herkes böyle düşünüyor, elenince gelen tepkileri önlemek amaçlı böyle bir kurgu oluşturmuş diyor. :A @eskici Acun’un Evrim’i birinci yapacağını iddia ediyordu bir zamanlar. :A

Bence yeterince inandırıcı bir kurgu değil ama Nisa'yı eleyip, üzerini kapamak için de yeterli sayılır. Ersin'in bir anda gönderilişini bile unuttuk baksana. :A Evet hatırlıyorum, @eskici'nin dönem dönem ilginç teorileri bulunuyor. Şu an kimin şampiyon yapılacağını düşünüyor acaba merak ettim. :A

Büyük sms diye bir şey yok kardeşim hepsi yalan dolan :A Acun’un kimi eleyeceğini akşam göreceğiz :A belki de Sercan’ı eler :A yok yok o kadar da değil :A

Bence yeterince inandırıcı bir kurgu değil ama Nisa'yı eleyip, üzerini kapamak için de yeterli sayılır. Ersin'in bir anda gönderilişini bile unuttuk baksana. :A Evet hatırlıyorum, @eskici'nin dönem dönem ilginç teorileri bulunuyor. Şu an kimin şampiyon yapılacağını düşünüyor acaba merak ettim. :A
Dün akşam itibariyle Cemal Can şampiyonluğunu ilan etmiştir :A

Dün akşam itibariyle Cemal Can şampiyonluğunu ilan etmiştir :A

@Emre Ozansoy sen iyisin bu işlerde, kıyıya köşeye not al şu mesajı. :A Bu arada benzer düşünüyorum, performansı da arttı yürüyor şampiyonluğa. :A Berkan'ı harcayacaklar, adam uçuyordu...