Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Onu anlamak için yazdım zaten aşk olsun 😡Post kasıyor. @Sherlock gerekeni yap
Mesaj sayacına işliyormuş bu bölüm 😱 😡
Bu gidişle bu ayın sonunu bile görmeyecek gibi, oysaki sene sonuna kadar ulaşmam diye düşünüyorduk... @Dosi
Ben de editlemiştim. Sen ona bakarsan ben yaz sonrası 40 bin olacaktım ama baksana 45e gitmekteOnu anlamak için yazdım zaten aşk olsun 😡
Editledim, tekrar bak.
Tycker/ tänker ikiside uyuyorEvet klasik ve baş döndüren soruyu hazır ortam henüz ıssızken ve sorular birikmemişken sorup vazifemi yerine getirmiş olayım...
B
H
N
D
(vad tycker du om mig? )
✨Tycker/ tänker ikiside uyuyor
Hakkında ne düşündüğümü biliyorsun aslında
Sırdaşımsın. Senelerdir çizgisini bozmayan ve forumda en çok paylaşımım olan arkadaşımsın desem abartmam.
Bana güven ve huzur veren bir arkadşlığın var. Erkin Koray vesilesiyle temeli atılan bu dostluğun senelerdir devam etmesi benim için bir şans ve forumda verdiğim aralarda seninle iletişimin hep devam etti.
İyi ki varsın canım dostum - DosiTols ⭐
Gündüz olması evet beklemediğim bir şey oldu ama genelde kutlama konularıma ilgi çok olduğu için beklentimin üstü olacağı kesin 😊Daha şimdiden 100 mesaja yaklaşmışsın, daha iki saat bile olmadan. En fazla 300 mesaj olacağını söylemiştin oysa. Bu ilgi şaşırttı mı?
Şaşırma, o rakam 1000'e çıkacak.Gündüz olması evet beklemediğim bir şey oldu ama genelde kutlama konularıma ilgi çok olduğu için beklentimin üstü olacağı kesin 😊
Ben biriktirme den cevaplıyorum. Bununda etkisi var😊
Zehirli ok gibisin. En son Enler listesi için dediğinde çıkmıştıŞaşırma, o rakam 1000'e çıkacak.
Onedio da olmasa artık ya da KS...İş yerinde 5 kişi çalışıyorsunuz. Patron dördünüze gelip işe en son alınan beşinci arkadaşınızı çıkarmayı düşündüğünü ya da herkesin günde 2 saat fazla çalışması gerektiğini söyledi. Hangisini tercih edersiniz?
Patronunun çok büyük miktarlarda vergi kaçırdığını biliyorsun. Maliyeye şikayet edersen patron büyük bir ceza alacak ve işsiz kalacaksın. Şikayet eder misin?
Rampa aşağı giden bir kamyonu sürerken frenler patladı. Aracı durduramıyorsunuz. Durdurmak için iki şansınız var. Önünde 6 yaşında bir çocuk olan arabaya vurmak ya da önünde beş tane 60 yaşında adamın olduğu arabaya vurmak. İki durumda da insanlar ölüyor. Ne yaparsın?
Sana iftira atıldı ve 3 yıl hapis cezası aldın. Sana iki seçenek sunuldu ya 3 yıl boyunca sınırsız internet kullanabileceksin ya da yakınların seni her gün bir saat görmeye gelebilecek. Hangisini tercih edersin?
@Dosi
Bunlar nasıl soru 😱İş yerinde 5 kişi çalışıyorsunuz. Patron dördünüze gelip işe en son alınan beşinci arkadaşınızı çıkarmayı düşündüğünü ya da herkesin günde 2 saat fazla çalışması gerektiğini söyledi. Hangisini tercih edersiniz?
Patronunun çok büyük miktarlarda vergi kaçırdığını biliyorsun. Maliyeye şikayet edersen patron büyük bir ceza alacak ve işsiz kalacaksın. Şikayet eder misin?
Rampa aşağı giden bir kamyonu sürerken frenler patladı. Aracı durduramıyorsunuz. Durdurmak için iki şansınız var. Önünde 6 yaşında bir çocuk olan arabaya vurmak ya da önünde beş tane 60 yaşında adamın olduğu arabaya vurmak. İki durumda da insanlar ölüyor. Ne yaparsın?
Sana iftira atıldı ve 3 yıl hapis cezası aldın. Sana iki seçenek sunuldu ya 3 yıl boyunca sınırsız internet kullanabileceksin ya da yakınların seni her gün bir saat görmeye gelebilecek. Hangisini tercih edersin?
@Dosi
Yok ya sen? Yav hazır soru var terletecek soruyoruz bunları cevaplasın kendim de sorarımOnedio da olmasa artık ya da KS...
KS'ye üye misin
Kaçamak sorudan nefret ederim
Kopya soruları cevaplamıyorum. Yazı stili ve büyüklüğünden de belli .es geçiyorumOnedio da olmasa artık ya da KS...
KS'ye üye misin
Hayır sadece google'da bazı sorularda hep o site çıktığı için bazen ne demişler diye bakınıyorum. Değişik kafalar var amaYok ya sen? Yav hazır soru var terletecek soruyoruz bunları cevaplasın kendim de sorarım
Sorgu odasında Southern diye bir üye vardı Her konuk olana 100 soru sorardı istiyorsan onun sorularını kopyala yapıştır yapayım?Kopya soruları cevaplamıyorum. Yazı stili ve büyüklüğünden de belli .es geçiyorum