Bilmem, biraz düşünmem lazım. Ama sorarım büyük ihtimalle.Sen de soru soracak mısın bana?
Bilmem, biraz düşünmem lazım. Ama sorarım büyük ihtimalle.Sen de soru soracak mısın bana?
Zor olmasınBilmem, biraz düşünmem lazım. Ama sorarım büyük ihtimalle.
ben senin olduğun bu bölümü okuyacağım, öbür türlü etiketlemesin beniNiye? Dizini okumadı diye mi? Ben okuyorum artı bu benim kanalımın programı ve konuk benim
Hazır etikette ismin var. Görmezden gelirsin en fazla.
Bunu da okuma arkadaşım o zaman Sanki ne yaptık sana trip çekemeyecemben senin olduğun bu bölümü okuyacağım, öbür türlü etiketlemesin beni
Zor da olabilir, derin de olabilir... Her şey olabilir. Ben klişe sorular sormam biliyorsun...Zor olmasın
Okumalık bir şey yok. Başka projelerimi okursun ozaman. Silecek merak etme 😊ben senin olduğun bu bölümü okuyacağım, öbür türlü etiketlemesin beni
Ozaman anlayacağım dilden yaz. Türkçemi zorlamaZor da olabilir, derin de olabilir... Her şey olabilir. Ben klişe sorular sormam biliyorsun...
Tamam tamam elimden geleni yaparım.Ozaman anlayacağım dilden yaz. Türkçemi zorlama
Burada türk restoranları var. Arada hasret gideriyorum ama ekmek arası tavuk döner olabilirTürkiye'ye her geldiğinde İsveç'te bulamadığın ve yemek istediğin yemeği sorayım, onun dışında yine Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka gezmek/gitmek/görmek istediğin yer neresi? Daha önce gidip, tekrar tekrar gitmek istediğin bir yer de olabilir. @Dosi
Türkiye'ye geldiğin zaman hemen yemek istediğin yemeği sormuşYemek değilde su. Ankara'da musluk suyu içmiyorum. Ordakilerde içmiyor gerçi. En çok musluğu açıp suyu içmesini özlüyorum orada
Yemek olarak pek birşey gelmiyor aklımda. Belki Pizza olabilir. Ben burda da genelde türk yemekleri yapıyorum zaten.
2. İstanbul... Nasip olmuyor bir türlü.
İzmir - Nevşehir ve Urfa görmeyi istediğim diğer şehirler.
Eskişehir daha önce gitmiştim ama yine tekrarlayacağım onu inşallah😊
EditledimTürkiye'ye geldiğin zaman hemen yemek istediğin yemeği sormuş
Öncelikle 33 sene sonrasında hâlâ yaşıyor olmam beni mutlu ederO zaman klasik bir soruyla değil özelden gelmiş bir soruyla başlayalım
Bir gün bir park kenarında tatlı bir rüzgar esintisi eşliğinde bir bankta oturuyorsun. Günün yorgunluğunu çıkarıyorsun. O esnada yanına bir kadın geliyor. Senden 25-30 yaş büyük gibi. Ama ilginç bir şey hissediyorsun anlamlandıramadığın...
O esnada kadın lafa giriyor ve anlattıklarına önce inanmıyorsun, sonra o kanıtlayınca hayret ediyorsun.
Kadın 33 sene sonrasından geliyor. Zamanda geriye yolculuk yapmış bir şekilde. Ancak hayret ettiğin kısım o değil, seni şaşkına çeviren şey... O kadın senin gelecekteki halin!
Dosi ve 33 sene sonraki Dosi.. Gelecekteki halinle yan yana oturuyorsunuz. Sana üç soru sorma hakkı tanıyor ister kendin ister herhangi bir şey hakkında.
Bu 3 soru ne olurdu?
Bu soruyu kim sormuş olabilir ve cevabın @Dosi
Bir çok film var.İzlediğin en iyi 5 film? @Dosi
Back to the future benim için de efsanedir: D Diğer filmleri de izledim kovboylu olan hariç güzel listeBir çok film var.
Benim zirve filmim bu, 3 filmlik bir seri:
Onun haricinde şuan aklıma gelenleri belirteceğim.
Bu soruyu sonra cevaplayacağım çünkü şu yorumun üstüne yazmam doğru değil gibi.@Dosi bu bölüme hoşgeldin kolay gelsin diyorum her ne kadar bazı konularda kendimi sana pek anlatamasamda benim sorum klasik olsun BHD olsun kolay gelsin
Bu soruyu sonra cevaplayacağım çünkü şu yorumun üstüne yazmam doğru değil gibi.