eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Türkiye'ye her geldiğinde İsveç'te bulamadığın ve yemek istediğin yemeği sorayım, onun dışında yine Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka gezmek/gitmek/görmek istediğin yer neresi? Daha önce gidip, tekrar tekrar gitmek istediğin bir yer de olabilir. :A @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Türkiye'ye her geldiğinde İsveç'te bulamadığın ve yemek istediğin yemeği sorayım, onun dışında yine Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka gezmek/gitmek/görmek istediğin yer neresi? Daha önce gidip, tekrar tekrar gitmek istediğin bir yer de olabilir. :A @Dosi
Burada türk restoranları var. Arada hasret gideriyorum ama ekmek arası tavuk döner olabilir :A
Soruyu yanlış anladım başta. Türkiye'de iken İsveç ile alakalı yemek özlemi olarak olan soruyada cevabım:
Su...Ankara'da musluk suyu içmiyorum. Ordakilerde içmiyor gerçi. En çok musluğu açıp suyu içmesini özlüyorum orada :A
Yemek olarak pek birşey gelmiyor aklımda. Belki Pizza olabilir.
2. İstanbul... Nasip olmuyor bir türlü.
İzmir - Nevşehir ve Urfa görmeyi istediğim diğer şehirler.

Eskişehir daha önce gitmiştim ama yine tekrarlayacağım onu inşallah😊

Son düzenleme:
Yemek değilde su. Ankara'da musluk suyu içmiyorum. Ordakilerde içmiyor gerçi. En çok musluğu açıp suyu içmesini özlüyorum orada :A
Yemek olarak pek birşey gelmiyor aklımda. Belki Pizza olabilir. Ben burda da genelde türk yemekleri yapıyorum zaten.

2. İstanbul... Nasip olmuyor bir türlü.
İzmir - Nevşehir ve Urfa görmeyi istediğim diğer şehirler.

Eskişehir daha önce gitmiştim ama yine tekrarlayacağım onu inşallah😊
Türkiye'ye geldiğin zaman hemen yemek istediğin yemeği sormuş :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O zaman klasik bir soruyla değil özelden gelmiş bir soruyla başlayalım :A

Bir gün bir park kenarında tatlı bir rüzgar esintisi eşliğinde bir bankta oturuyorsun. Günün yorgunluğunu çıkarıyorsun. O esnada yanına bir kadın geliyor. Senden 25-30 yaş büyük gibi. Ama ilginç bir şey hissediyorsun anlamlandıramadığın...

O esnada kadın lafa giriyor ve anlattıklarına önce inanmıyorsun, sonra o kanıtlayınca hayret ediyorsun.

Kadın 33 sene sonrasından geliyor. Zamanda geriye yolculuk yapmış bir şekilde. Ancak hayret ettiğin kısım o değil, seni şaşkına çeviren şey... O kadın senin gelecekteki halin!

Dosi ve 33 sene sonraki Dosi.. Gelecekteki halinle yan yana oturuyorsunuz. Sana üç soru sorma hakkı tanıyor ister kendin ister herhangi bir şey hakkında.

Bu 3 soru ne olurdu?

Bu soruyu kim sormuş olabilir ve cevabın @Dosi :A
Öncelikle 33 sene sonrasında hâlâ yaşıyor olmam beni mutlu eder :A
Galiba soru sormam kendimle alakalı çünkü duyacağım olumsuz cevap o andan itibaren hayatımın geri kalanında mutsuz olmamı sağlayabilir oyüzden zamanı gelince o mutsuzluğu tatmak daha yerinde olur. Gelecekti bana ilk sormak isteyeceğim şey 'Huzurlumusun' sorusu olurdu fakat sormam.

@Tolstoyevski

@Dosi bu bölüme hoşgeldin kolay gelsin diyorum her ne kadar bazı konularda kendimi sana pek anlatamasamda benim sorum klasik olsun BHD olsun kolay gelsin :D

• Olmamış
İzlediğin en iyi 5 film? @Dosi
Bir çok film var.
Benim zirve filmim bu, 3 filmlik bir seri:
back-to-the-future-ii-back-i28655.jpg
Onun haricinde şuan aklıma gelenleri belirteceğim.
8d3a293fae0d98995ac1a6c800a6e18a.jpg
Dances-with-Wolves-Movie-Film-Classic-Wall-Sticker-Canvas-Paintings-Decorative-Vintage-Poster-...jpg
220px-Forrest_Gump_poster.jpg
hqdefault.jpg

• Harika