- Reaksiyon puanı
- 116,141
- Puanı
- 1,060
Yok ya forumda dizi işi çok zor Ancak forum üyelerinin de dizinin içinde olması lazım ki ilgi çeksin yoksa zor mlsfÖyle değil de mesela aradan birkaç gün geçtikten sonra bir toplu etiket daha yapabilirdin belki okumak isteyip henüz okumayanlar görürdü vs.
Kanal sahibi olarak senin yapman gerekirdiÖyle değil de mesela aradan birkaç gün geçtikten sonra bir toplu etiket daha yapabilirdin belki okumak isteyip henüz okumayanlar görürdü vs.
Soru-cevap programında katkı sağlamak çok normal söz konusu dizi olunca aynı şey mümkün değil.O reytinge benim de katkım var. Senin gibi yan gelip oturmuyorum. Katkı sağlıyorum sunucuma @xdragxx
Ben onu da uçururdum merak etme baksana Kim Daha İyi Seslendiriyor nasılda uçmuşSoru-cevap programında katkı sağlamak çok normal söz konusu dizi olunca aynı şey mümkün değil.
Anlıyorum. Hayattaki motton nedirHarika bir soru.
Forumdaki duruşumdan söz ediyorsun galiba vereyim cevabı:
Öncelikle yüksek ihtimalle kim olsa çoktan forumu bırakmıştı ama ilk başta forumda onca şeye rağmen devam etmenin sebebi en başta herşeye kulak tıkayıp kendimi yormamak ve arkadaşlarımla sohbette keyif almaya baktım. Bana güvenen ve söylenenleri umursamayan dostlarımın oluşu en büyük 2. etken. Bunlardan biride şüphesiz sensin🤗
2018 Ocak ayında gördüğüm desteği asla unutmuyorum ve zaten forum hayatımın ikinci perdesi o ara başladı. Ben hep forum hayatımı 2 durum olarak değerlendiriyorum.
Reel hayatımda da kendimi ezdirmeyen güçlü bir yapım var ve bununda sebebi küçüklüğümde yalnızlık çekip kendi ayaklarımın üstünde durmamdan kaynaklanıyor.
Net şekilde Tols sormuş bu soruyu...Buram buram @Tolstoyevski kokuyor bu.
Burada bile bana Dark baskısı yapmakta @Sherlock @MEnes @MasacRE
Ben düşüneceğim bunu. Dile kolay gelecekten gelmiş ve detaylı düşünüp yazarım
Neyse diziyi boşverin kağıt üstünde dizi işi olmaz zaten doğasına aykırı
Dosi peki bhnd?
O zaman klasik bir soruyla değil özelden gelmiş bir soruyla başlayalım
Bir gün bir park kenarında tatlı bir rüzgar esintisi eşliğinde bir bankta oturuyorsun. Günün yorgunluğunu çıkarıyorsun. O esnada yanına bir kadın geliyor. Senden 25-30 yaş büyük gibi. Ama ilginç bir şey hissediyorsun anlamlandıramadığın...
O esnada kadın lafa giriyor ve anlattıklarına önce inanmıyorsun, sonra o kanıtlayınca hayret ediyorsun.
Kadın 33 sene sonrasından geliyor. Zamanda geriye yolculuk yapmış bir şekilde. Ancak hayret ettiğin kısım o değil, seni şaşkına çeviren şey... O kadın senin gelecekteki halin!
Dosi ve 33 sene sonraki Dosi.. Gelecekteki halinle yan yana oturuyorsunuz. Sana üç soru sorma hakkı tanıyor ister kendin ister herhangi bir şey hakkında.
Bu 3 soru ne olurdu?
Bu soruyu kim sormuş olabilir ve cevabın @Dosi
BilmukabeleSeninle sohbet çok keyifli. Deli dolu eğlenceli birisin ve 2 ay önce seninle bu denli muhabettimizin olunacağı söylenseydi ihtimal vermezdim çünkü ben geçende söz ettiğim gibi yeni isimlerle kolay kolay bu denli samimi olmuyorum. En son @Sherlock 'tu düşün 😊
Dilerim böyle devam ederiz. Kavgasız gürültüsüz
Aydın Aydın ve Depri'nin artık bir önemi var benim için. Forumdan aldığım keyif dozunun artmasında da katkın var.
Bu kadar sıva yeterli
Nefes aldığım sürece hayattan keyif almak ve her söyleneni umursamamakAnlıyorum. Hayattaki motton nedir
Seninle sohbet çok keyifli. Deli dolu eğlenceli birisin ve 2 ay önce seninle bu denli muhabettimizin olunacağı söylenseydi ihtimal vermezdim çünkü ben geçende söz ettiğim gibi yeni isimlerle kolay kolay bu denli samimi olmuyorum. En son @Sherlock 'tu düşün 😊
Dilerim böyle devam ederiz. Kavgasız gürültüsüz
Aydın Aydın ve Depri'nin artık bir önemi var benim için. Forumdan aldığım keyif dozunun artmasında da katkın var.
Bu kadar sıva yeterli
Aynen Kendini çok belli etmiş 33 rakamı detayına kadar belli etmişNet şekilde Tols sormuş bu soruyu...
Başka türlüsünü düşünmemen gerekir zatenKendimi de sıvanmış sayıyorum bu mesajdan ötürü.
Aynen öyle çok belli etmiş. 33 rakamı yerine git başka rakam söyle yani...Aynen Kendini çok belli etmiş 33 rakamı detayına kadar belli etmiş
O mesaja harika atman gerekirdiBilmukabele
Hayır şunu madem özelden gizlice soruyorsun, 33 yerine başka bir sayı kullan bari be adam. @Tolstoyevski
Aynen öyle çok belli etmiş. 33 rakamı yerine git başka rakam söyle yani...
Sen de soru soracak mısın bana?Aynen öyle çok belli etmiş. 33 rakamı yerine git başka rakam söyle yani...
Hiç görmedim o mesajı yazdığını...Bak bak, tost makinesine bak...