Her konuda fikirleri var ciddenHayır sadece google'da bazı sorularda hep o site çıktığı için bazen ne demişler diye bakınıyorum. Değişik kafalar var ama
Her konuda fikirleri var ciddenHayır sadece google'da bazı sorularda hep o site çıktığı için bazen ne demişler diye bakınıyorum. Değişik kafalar var ama
Bana kıymaSorgu odasında Southern diye bir üye vardı Her konuk olana 100 soru sorardı istiyorsan onun sorularını kopyala yapıştır yapayım?
Olmaz öyle şey soru sorudur, öğretmenliğini konuşturma bari bu konuda ben de öyle sorularla geleceğim zira üzme bizi. @xdragxxKopya soruları cevaplamıyorum. Yazı stili ve büyüklüğünden de belli .es geçiyorum
Bana da bir kilo kuşbaşı lütfen...Bana kıyma
O zaman cevapla Güzel tehdit de gıcık olduğum üyelere o 100 soruyla gelecem artıkBana kıyma
Tamam hiç bir seçeneğim olmadığı için cevaplıyorum.İş yerinde 5 kişi çalışıyorsunuz. Patron dördünüze gelip işe en son alınan beşinci arkadaşınızı çıkarmayı düşündüğünü ya da herkesin günde 2 saat fazla çalışması gerektiğini söyledi. Hangisini tercih edersiniz?
Patronunun çok büyük miktarlarda vergi kaçırdığını biliyorsun. Maliyeye şikayet edersen patron büyük bir ceza alacak ve işsiz kalacaksın. Şikayet eder misin?
Rampa aşağı giden bir kamyonu sürerken frenler patladı. Aracı durduramıyorsunuz. Durdurmak için iki şansınız var. Önünde 6 yaşında bir çocuk olan arabaya vurmak ya da önünde beş tane 60 yaşında adamın olduğu arabaya vurmak. İki durumda da insanlar ölüyor. Ne yaparsın?
Sana iftira atıldı ve 3 yıl hapis cezası aldın. Sana iki seçenek sunuldu ya 3 yıl boyunca sınırsız internet kullanabileceksin ya da yakınların seni her gün bir saat görmeye gelebilecek. Hangisini tercih edersin?
@Dosi
6 yaşındaki çocuğa çarpmazdım ben onun dışında hemen hemen aynı cevaplarTamam hiç bir seçeneğim olmadığı için cevaplıyorum.
En son işe giren çıkarılsın. Umarım başka iş bulur. 4 kişinin 2 saat fazla çalışması adil değil.
Şikayet etmem. Sebebi işsiz kalmak değil. Patronu uyarır işten çıkarım. Ben bazen farkediyorum etrafta birşeyler ama bazen susmak en iyisi.
6 yaşındaki çocuğa çarpardım. Yaş önemli değil. Yaş ister 80 olsun aynı acı düşüyor evlere ve 5 cana mal olmak beni vicdanen daha da bitirir.
Sınırsız internet çünkü ailem ve daha fazlasıyla daha fazla iletişimin olmasına vesile olur. Başka türlü o 1 saat sonrası hapishane çekilmez.
Şimdi kime 100 soru ile gelirsen gıcık mı kapıyorsun denilirO zaman cevapla Güzel tehdit de gıcık olduğum üyelere o 100 soruyla gelecem artık
5 cana karşılık 1 can ama 😏6 yaşındaki çocuğa çarpmazdım ben onun dışında hemen hemen aynı cevaplar
100 soru sormak başka 100 soruyu toplu bir şekilde sormak başka Başkası nasıl düşünür bilemem ama ben 100 toplu soruyla gelirsem bilin ki gıcıklığına yapmışımdırŞimdi kime 100 soru ile gelirsen gıcık mı kapıyorsun denilir
5 can yaşayacağını yaşamış ama5 cana karşılık 1 can ama 😏
Bana gıcıklık yapmada100 soru sormak başka 100 soruyu toplu bir şekilde sormak başka Başkası nasıl düşünür bilemem ama ben 100 toplu soruyla gelirsem bilin ki gıcıklığına yapmışımdır
60 yaş yaşlı değil ama. Belki o evin tek çalışanı.5 can yaşayacağını yaşamış ama
@Araf 'a benzer sormuştu ama Araf olmayan seçenekleri seçmişti cevapların. Şansını bende denedi şimdi@xdragxx’e bak, röportaj yapmak için mikrofonuyla ev basan Uğur Dündar gibi baskı yapmış cevap almak için.
Şu zamanı bi sal artık be adam...
2025 senesinde
Zaman olgusundan kopabilmek mümkün değil ama @Dosi nin de en sevdiği filmlerden biri olan Geleceğe Dönüş söz konusu olduğu için ortak bir ilgi maksatlı sordum pek tabi ki... Aşk olsun ben öyle biri miyim Erdal abi...Şu zamanı bi sal artık be adam...