eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Yorgun olmalısın şu an yoksa sen de Hırkıs Yavuz'un meşhur repliğini Mecnun ile karıştırmazdın... :A
Sence ben o repliği karıştıracak kadar yorgun düşer miyim, veya ne kadar yorgun olursam olayım her repliğini ezbere bildiğim dizinin herhangi bir repliğini karıştırır mıyım... :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Evlat olsa sevilmez derlerya o yüzden evlatlıkta almam.
Unutma ki bir önceki seçenekte 5 cana karşı bir can dedim oyüzden Hitler'e güle güle :A

2. Soru, evet riske girerim. Mutsuz olmaktan korkmuyorum ve %80 iyi bir oran
Peki tren sorusuna dönelim o zaman yeniden :A
5 kişi ve tamamen sağlıklı kişileri mi kurtarırsın yoksa 20 kişi fakat ciddi sağlık sorunları olan kişileri mi? :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Peki tren sorusuna dönelim o zaman yeniden :A
5 kişi ve tamamen sağlıklı kişileri mi kurtarırsın yoksa 20 kişi fakat ciddi sağlık sorunları olan kişileri mi? :D
Tren sorusu?
Sağlık sorunları olanların ciddiyetine bağlı. Acı çekerek ölme durumu varsa tren meselesi galiba kaza? Bir anda gitmiş olur 😏
Yani 5 kişiyi kurtarırdım.

Sence ben o repliği karıştıracak kadar yorgun düşer miyim, veya ne kadar yorgun olursam olayım her repliğini ezbere bildiğim dizinin herhangi bir repliğini karıştırır mıyım... :A
Diziyi yaşayan adamsın, benim terbiyesizliğim oldu zaten şu herif unutulur mu... :A

• Harika
Reactions: MEnes
Tren sorusu?
Sağlık sorunları olanların ciddiyetine bağlı. Acı çekerek ölme durumu varsa tren meselesi galiba kaza? Bir anda gitmiş olur 😏
Yani 5 kişiyi kurtarırdım.
Yani trenin hangi ray üzerine gireceği senin elinde ve hangi raya yönünü çevireceksin demek istemiştim :A
Hayır soruyu tam anlatamamışım :D Trenin kontrolü sende sağ tarafa gidersen 5 sağlıklı insan ölecek ama sol tarafa gidersen de 20 ağır hastalığı olan (kanser vb..) insan ölecek tercihin ne olur? :D

• Beğendim
Yani trenin hangi ray üzerine gireceği senin elinde ve hangi raya yönünü çevireceksin demek istemiştim :A
Hayır soruyu tam anlatamamışım :D Trenin kontrolü sende sağ tarafa gidersen 5 sağlıklı insan ölecek ama sol tarafa gidersen de 20 ağır hastalığı olan (kanser vb..) insan ölecek tercihin ne olur? :D
Cevabım geçerli.
5 kişiye çarpmazdım 😊

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Cevabım geçerli.
5 kişiye çarpmazdım 😊
Daha demin 6 yaşındaki bir çocuk mu 60 yaşındaki 5 kişi mi dediğim zaman 6 yaşındaki çocuğa çarpmıştın :D Şimdi 20 kişiyi kurtarmak yerine 5 kişiyi kurtardın sebebi nedir? :A Belki de bu 20 kişi ağır hastalıklarını atlatıp sağlıklarına kavuşacaklar :A

• Güldürdün
Daha demin 6 yaşındaki bir çocuk mu 60 yaşındaki 5 kişi mi dediğim zaman 6 yaşındaki çocuğa çarpmıştın :D Şimdi 20 kişiyi kurtarmak yerine 5 kişiyi kurtardın sebebi nedir? :A Belki de bu 20 kişi ağır hastalıklarını atlatıp sağlıklarına kavuşacaklar :A
Sağlık sorunları olanların ciddiyetine bağlı. Acı çekerek ölme durumu varsa trenle çarpıp ani ölüm olsun diye :A

Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca, Selda Bağcan ve Ahmet Kaya'dan birer şarkı seçecek olsan ilk aklına gelenler hangileri olurdu? @Dosi
Erkin Koray 3 şarkı var ama en sevdiğim Çöpçüler

Barış Manço - Gülpembe
Cem Karaca - Çok Yorgunum
Selda Bağcan - Ah Yalan Dünya
Ahmet Kaya - Nerden Bileceksiniz

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Sağlık sorunları olanların ciddiyetine bağlı. Acı çekerek ölme durumu varsa trenle çarpıp ani ölüm olsun diye :A
Peki son trem sorum :A Trenle sağ tarafa gidersen 30 kişi ölecek ama dümdüz gidip hiçbir şeye ellemezsen sevdiğin bir insan ölecek bu durumda tercih ne olur?

• Güldürdün
Sevdiğim insanın kim olduğunu bile belirtmedin. Belki kişiye göre değişirdi. İhanet etme olasılığı olan biriyse hiç tereddüt etmem. 30 can çok fazla çünkü
Belirtip çok fazla acımasız olmak istemezdim ama kendin dedin :A Şu hayatta değer verdiğin ilk 5 kişiden biri diyelim ve ihanet ihtimali yok.

• Güldürdün
@Dosi güzel insan, bölüme hoş geldin. :bhr:

BHND ile başlayayım. Gelenek bozulmasın. :A
Yol arkadaşım, forumun neşe kaynağı, kalbi temiz eğlenceli ve sohbeti her daim keyifli olan arkadaşım. Hakkında en ufak bir olumsuz düşüncem yok. Bana hiç bir zaman bir yanlışını görmedim, sana ufakta olsa kırıldığımıda hiç hatırlamıyorum.
Bu forumda hep olman dileğiyle.
İlk zamanlardan bu zamana büyük değişim yaşadın. Hepimiz yaşamaktayız. Ben de foruma adapte sorunu yaşadım ve ilk kez Türk insanların kalabalık olduğu bir ortama gelmiştim.
Forum hayatım tam olarak 2018 'de başlıyor olarak saymaktayım ve bu 2018'de edindiğim en yeni arkdaşlarımdan birisin. Değer verdiğimsin :bhr:

• Harika
Reactions: serhatt
Yol arkadaşım, forumun neşe kaynağı, kalbi temiz eğlenceli ve sohbeti her daim keyifli olan arkadaşım. Hakkında en ufak bir olumsuz düşüncem yok. Bana hiç bir zaman bir yanlışını görmedim, sana ufakta olsa kırıldığımıda hiç hatırlamıyorum.
Bu forumda hep olman dileğiyle.
İlk zamanlardan bu zamana büyük değişim yaşadın. Hepimiz yaşamaktayız. Ben de foruma adapte sorunu yaşadım ve ilk kez Türk insanların kalabalık olduğu bir ortama gelmiştim.
Forum hayatım tam olarak 2018 'de başlıyor olarak saymaktayım ve bu 2018'de edindiğim en yeni arkdaşlarımdan birisin. Değer verdiğimsin :bhr:
Canım benim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. :Z Bilesin bu duygular karşılıklı. :bhr:

• Harika