eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

2025 senesinde :A
Şuanki hayatımdan fazla bir fark görmüyorum.
İsveç'te olmaya devam ederim gibi 😊
Huzuru korumak ve arttırmak en önemlisi, yoksa milyoner olmuşsun nafile huzur ve sağlık... 5 sene sonra da 15 sene sonra da hep aynı huzurda kalmanı dilerim. ☺

Peki ya 2053 senesinde kendini nerede görüyorsun?.. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Ya arkadaşım ne düzen hastasısın ne olacak Allah Allah :A
Düzen hastası değil de, kendini açık etme diyorum. :A

Kopyala, araç çubuğuna yapıştır, sonra oradan kopyala ve buraya tekrar yapıştır. En basit yöntem. Tamam, çok işlem gibi duruyor ama hızlı yapınca saniyelik işlem. Yazı fontu normal bir şeye dönüşüyor böylece. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Birisi paso zamanla alakalı sorular sorar, diğeri Hitler'i salmaz... Bu nedir kardeşim. :A
''Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında...'' :A Sahiden @Araf 'a da zamanla alakalı sorduğumu fark ettim şimdi. Hatta daha geniş düşününce, zaman kavramı neredeyse bütün ilgi alanımın en zirvesinde yer alıyor ve bunu şimdi idrak ettim bilinçli olarak 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf
Düzen hastası değil de, kendini açık etme diyorum. :A

Kopyala, araç çubuğuna yapıştır, sonra oradan kopyala ve buraya tekrar yapıştır. En basit yöntem. Tamam, çok işlem gibi duruyor ama hızlı yapınca saniyelik işlem. Yazı fontu normal bir şeye dönüşüyor böylece. :A

Yapıştırırken sağ tıklayıp, "düz metin olarak yapıştır" yazanı seçerse gerek kalmaz böyle uğraşmasına. :A @xdragxx

''Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında...'' :A Sahiden @Araf 'a da zamanla alakalı sorduğumu fark ettim şimdi. Hatta daha geniş düşününce, zaman kavramı neredeyse bütün ilgi alanımın en zirvesinde yer alıyor ve bunu şimdi idrak ettim bilinçli olarak 😱 :A
Ahmet Hamdi Tanpınar'a sarmış adam. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Etik soruları severim :A The Good Place Chidi reyiz aklıma geliyor :D Bu arada izlemediysen mutlaka izle bölümler 20 dakika ve beklentini çok fazla karşılar :A
Şimdi zor olacak ama kendi ikilem sorularımı sorayım :A
Hitler'in 7 yaşındaki haliyle karşı karşıya geldin diyelim. Hitler'i öldürüp katliamlarını önleyebilirsin ve öldürdüğün için de herhangi bir ceza almayacaksın ya da bir seçenek daha var. Bu seçenek de 7 yaşındaki Hitler'i evlatlık alıp yetiştireceksin. Bu yetiştirmen sonucunda %50 Hitler başka bir alanda yoğunlaşacak ve 2.Dünya Savaşı hiç çıkmamış olacak. %50 de Hitler yine 2.Dünya Savaşı'nı başlatacak ama bu kez galip gelecek ve yaptığı katliamların 2-3 mislini gerçekleştirecek hangisini seçersin?
Bir diğer sorum da ikilem sorusu değil pek :A Diyelim ki paralel evren gerçek. Bilimsel bir karşılığı yok bu dediğimin ama atıyorum verdiğin kararlar doğrultusunda senin 10 tane paralel evrenin oluşmuş durumda. Bu 10 paralel evrenden 8'i şu anda yaşadığın hayattan çok daha güzel, 1 tanesi şu anki yaşamından 1-2 tık daha kötü ve son paralel evren de düşünebileceğin en kötü paralel evren. Ve sana seçenek sunuyoruz bu paralel evrenlerden bir tanesine gideceksin ama hangisine gideceğin tamamen şans fakat %80 daha mutlu olma ihtimalin var %20'lik riske girer misin? @Dosi
Evlat olsa sevilmez derlerya o yüzden evlatlıkta almam.
Unutma ki bir önceki seçenekte 5 cana karşı bir can dedim oyüzden Hitler'e güle güle :A

2. Soru, evet riske girerim. Mutsuz olmaktan korkmuyorum ve %80 iyi bir oran

• Güldürdün
Reactions: xdragxx