20 haftalık serüven sona erdi ve Bu Şarkı Benim'in şampiyonu belli oldu! Kendisi aynı zamanda ilk sezonun sunucusu ve formatı bu platforma kazandırmıştı. Gerçekten başlarda çok yavaş ve ite kaka ilerledi ama her hafta elemelerden kurtulup buralara kadar gelmeyi başardı. Özellikle son 5 haftada üst üste aldığı final puanlarıyla ve şarkıları kapmasındaki olağan hızıyla, aynı zamanda doğru stratejisiyle finalde sizlerin beğenisiyle şampiyon olmayı başardı. Kendisini tebrik ediyor ödülünün en kısa sürede @Bully tarafından takdim edilmesini temenni ediyoruz.
@mrt-06
@Ahmed ise buralara kadar gerçekten çok başarılı bir şekilde ilerdedi. Kendisi ilk sezonda da finale kalıp şampiyon olamamıştı. Bu sezon aynı kaderi yaşasa da bu yarışmanın totalinde şu ana kadarki en başarılı yarışmacı oldu. Umarız gelecek sefere şeytanın bacağını kırmayı başarabilir.
Final konusunda herkese teşekkür ettim zaten ama tekrar bu programa gösterdiğiniz yoğun ilgiden çok memnun kaldığımızı bildirmek istedim. Dediğim gibi amacımız ortak bir noktada hep beraber bir şeyler paylaşabilmekti. Bazen üzüldük, bazen çok güldük, bazen anlaşamadık, bazen tansiyon yükseldi ama her şeye rağmen geriye dönüp baktığımızda "iyi ki" diyorsak sözün bittiği yerdeyiz.
Bu Şarkı Benim 3. sezonuyla Haziran 2021'de TVen'de sizlerle buluşmaya devam edecek o zamana kadar görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
Bu Şarkı Benim Kronolojisi
1. Sezon
Şampiyon: @Bully
Finalist: @Ahmed
Son düzenleme: